Nihal Candan o yorumları görünce çıldırdı: “Beni salın” Tatil pozları tepki toplamıştı

Nihal Candan o yorumları görünce çıldırdı: “Beni salın” Tatil pozları tepki toplamıştı

Yaşadığı psikolojik ve fiziksel sağlık sorunları nedeniyle cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan, tepki toplayan tatil pozları sonrası çıldırdı: “Ne para kaldı ne huzur.”

Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, dolandırıcılık suçlamaları ile ilgili olarak tutuklanmış ve sonrasında Nihal Candan'ın cezaevinde sağlık sorunları yaşaması nedeniyle tahliye edilmişti.

Nihal Candan, anoreksiya hastalığına yakalanarak ağırlığının 37 kiloya düşmesinin ardından sağlık sebepleri gerekçe gösterilerek serbest bırakıldı.

Nihal Candan'ın serbest kaldıktan sonra tatil yaparken paylaştığı pozlar, sosyal medyada çeşitli eleştirilere neden oldu. Kardeşlerin bu zor dönemde yaşadıkları, kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor.

640xauto.webp

NİHAL CANDAN’DAN BÜYÜK İSYAN

Nihal Candan, kendisine ve ailesine yöneltilen eleştirilere, işlemediği suç nedeniyle zor zamanlar geçirdiğini belirterek yanıt verdi. Candan’ın yaptığı ilginç paylaşım ve gösterdiği tepki yeniden gündem oldu.

"Ne para kaldı ne huzur beni bir salın" diyen Nihal Candan, yapılan eleştirilere ateş püskürdü. Candan, “Nefretiniz soğusun, şanslı değilim beni pas geçin” yorumunu yaptı.

ekran-goruntusu-2024-06-28-120243.jpg

Paylaştığı bir diğer hikayede ise Candan, ilginç bir çıkışa imza attı. Candan, “Cümleten bütün beddualarınız tuttu zengin kocam da beni terk etti, bana kıyafetler alan, yurtdışına gönderen sevgili kocam pahalı otellerde tatil yaptıran sevgili kocam da terk etti, artık rahata erebilirsiniz” diyen Candan, kardeşine ziyarete gideceği ve motivasyon sağlamak için kendisinin güçlü görünmesinin gerektiğini söyleyerek kendisini savundu. Yaptığı ironi içerikli paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

640xauto-001.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.