Pınar Deniz’in yeni imajı eleştiri yağmuruna tutuldu

Pınar Deniz’in yeni imajı eleştiri yağmuruna tutuldu

Sevgilisi Kaan Yıldırım ile tatilde olan oyuncu Pınar Deniz'in yeni tarzı eleştiri topladı.

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, son zamanlarda özel hayatıyla sık sık gündemde. Uzun zamandır meslektaşı Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Deniz, bu defa imaj değişikliği ile dikkat çekti.

“Yargı” dizisindeki Ceylin Erguvan karakteri ile beğenilen Deniz, dizi final yapar yapmaz sevgilisi Yıldırım ile tatile çıktı. Ancak yeni imajı, takipçileri tarafından pek beğenilmedi. Tatil sırasında romantik anlarını paylaşan çift, sosyal medyada gündem oldu.

sevdigim-habitat-2.jpg

SAÇLARINDAKİ DEĞİŞİM BİRÇOK YORUM ALDI

Tatilde radikal bir kararla imajını değiştiren ünlü oyuncu, sosyal medyanın gündemine geldi. Saçlarına yaptırdığı Afrika örgüsüyle dikkat çeken güzel oyuncu, bu imajıyla pek beğenilmedi.

sevdigim-habitat.jpg

Takipçilerini şaşırtan örgülü saçlarını paylaşırken “tatil kafası” notunu düşen Deniz, sevenlerine eski halini özlettirdi.

gsv7x2qw4ae6c4u.jpg

Sosyal medyada yapılan yorumlarından bazıları Pınar Deniz’i tanıyamadığını dile getirirken bazıları ise önceki halinin daha hoş olduğunu ve kesinlikle geri dönmesi gerektiğini söyledi.

gsv7x2sxkaahovt.jpg

savor-the-sweet-euphoria-pinarrdenizzz-with-magnumturkiyephotographed-by-iamalanmarty-for-kein-heranindahazyaninda-magnumcannes.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.