Cem Yılmaz bu kez güldürmedi 30 milyon lira buhar oldu

Cem Yılmaz bu kez güldürmedi 30 milyon lira buhar oldu

Komedyen Cem Yılmaz, teknesi ‘Samatya’yı satışa çıkarmıştı. “Kurtuldum” dediği teknesinden zarar etti.

Başarılı gösterileriyle ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz, son olarak eski eşi Ahu Yağtu ile aralarında yaşanan nafaka kriziyle gündeme gelmişti. Ünlü komedyen, dolar üzerinden ödediği nafakanın TL üzerinden ve daha düşük bir meblağa çekilmesini talep etmişti ancak mahkemeden ret gelmişti.

Bu yaşananların ardından ünlü komedyen meşhur teknesi ‘Samatya’yı satışa çıkarmıştı. Satışa koyduğu teknesiyle ilgili yeni gelişme yaşandı.

cem-yilmaz-anilarla-dolu-samatyayi-wseb.webp

55 MİLYON TL’YE SATTI

Komedyen Cem Yılmaz, 2017 yılında aldığı 'Samatya' isimli teknesini geçtiğimiz günlerde 55 milyon liraya sattığını açıkladı. Yılmaz, teknesinden tam 30 milyon lira zarar etti.

Yılmaz, teknesini neden sattığını da şu sözlerle açıkladı: “Evet, artık tekne sahibi değilim. Çünkü denize ayıracak vaktim yok. O nedenle teknemden kurtuldum diyebilirim. Teknesi olan arkadaşım da yok. Dolayısıyla benim hayatım, şu anda daha güzel” şeklinde açıkladı.

cem-yilmaz.jpg

Yılmaz, 2017'de 9 milyon liraya satın aldığı teknesinden dolar kuru üzerinden hesaplandığında 30 milyon TL zarar etti.

Öte yandan Yılmaz, tatil sezonuyla ilgili soruları da yanıtladı. Açıklamasında yazlığından bahseden Yılmaz, “Bodrum’da yazlığım var; gittim bir emekli olarak yazlığımı açtım.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.