Celil Nalçakan'dan olay yorum! Ahu Yağtu’nun doğum gününü öyle bir yorumla kutladı ki…

Celil Nalçakan'dan olay yorum! Ahu Yağtu’nun doğum gününü öyle bir yorumla kutladı ki…

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan, rol arkadaşı Ahu Yağtu'nun doğum gününü öyle bir yorumla kutladı ki, görenlerin ağzı açık kaldı.

Oyuncu Celil Nalçakan ile Ahu Yağtu’nun aralarında bir ilişki olduğuna dair dedikoduları artıran bir hareket Nalçakan’dan geldi. Ünlü oyuncu, Yağtu’nun fotoğrafının altına “Seni şuursuzca seviyorum” ifadelerini yazdı. Bu sözü görenler ikiye ayrıldı. Bir kısım sosyal medya kullanıcısı ikilinin sıkı dost olduklarını savunurken, diğer bir grup birlikte olduklarını iddia etti.

O YORUM DİKKAT ÇEKTİ

Son günlerde Cem Yılmaz ile nafaka sorunlarıyla gündemde olan model ve oyuncu Ahu Yağtu, yeni yaşını kutladı.

Ahu Yağtu'nun doğum gününü kutlayan ünlü isimlerden biri Kardeşlerim dizisindeki rol arkadaşı Celil Nalçakan oldu.

Nalçakan, Yağtu'nun fotoğrafını paylaşarak “Seni şuursuzca seviyorum AtuYatu. Bu dünyada iyi insanların olduğunun ispatısın. İyi ki, daima...” notunu düşerek takipçileriyle paylaştı. Nalçakan tarafından yapılan bu paylaşım, ikilinin arasında aşk olup olmadığı merakını uyandırdı. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı “Aşk bu” iddialarını ortaya atarken, diğerleri ise "Arkadaşlık" olduğunu belirtti.

1024xauto.webp

Celil Nalçakan daha önce Ahu Yağtu ile ilgili haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlamıştı. Hatırlanacağı üzere, Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu, 20 ay süren evlilik ilişkilerini 2013 yılında anlaşmalı olarak sona erdirmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.