Özgü Namal’ı görenler gözlerine inanamadı! Yeni tarzı olay oldu

Özgü Namal’ı görenler gözlerine inanamadı! Yeni tarzı olay oldu

Kızıl Goncalar dizisindeki başarılı performansıyla ekranlara dönen Özgü Namal’ın taze imajı görenleri şaşkına çevirdi.

Özgü Namal, uzun bir aradan sonra Kızıl Goncalar dizisiyle ekranlara dönüş yapmıştı. Ünlü oyuncu dizinin sezon arasını fırsat bilerek yeni bir film projesine adım attı. Namal, bu yeni projede imaj değişikliğine giderek saçlarını boyattı.

Yeni görüntüsüyle hayranlarını şaşırtan oyuncunun bu hamlesi büyük dikkat topladı.

Özellikle eşi Serdar Oral'ın 2020'deki ani vefatından sonra zor günler geçirmesinin ardından Namal, profesyonel hayatındaki cesur adımlarıyla dikkat çekiyor. Namal'ın yer alacağı yeni film projesinin detayları ve başroldeki bu değişiklik, onun kariyerinde yeni bir sayfa açacak. Oyuncu, dizinin sezon arasında film projesinin hazırlıklarına başladı.

ozgu-namal-imaj-yeniledi-degisimi-sasirtti-17206955179649-1.jpg

SARI ZARFLAR FİLMİNDE ROL ALACAK

Özgü Namal, İlker Çatak'ın yönetmenliğini üstlendiği “Sarı Zarflar” adlı filmle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu yeni projede yer almak için Almanya'nın başkenti Berlin'e giden Namal, setten paylaştığı bir fotoğrafla dikkatleri üzerine çekti.

Yeni filmi için saçlarını sarıya boyatan ünlü oyuncu, radikal değişimiyle tanınmaz hale geldi. Bu büyük değişiklik, Namal'ın yalnızca dış görünüşünde değil, aynı zamanda oyunculuk kariyerinde de yeni bir döneme işaret ediyor. "Sarı Zarflar", Namal'ın uzun süredir beklenen dönüşünü daha da unutulmaz kılacak gibi görünüyor.

ozgu-namal-imaj-yeniledi-degisimi-sasirtti-17206955179241-2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.