Barış Alper Yılmaz'ın sır gibi sakladığı aşkı ortaya çıktı

Barış Alper Yılmaz'ın sır gibi sakladığı aşkı ortaya çıktı

Galatasaray’ın ve milli takımımızın parlayan yıldızı Barış Alper Yılmaz’ın genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

EURO 2024’te Hollanda karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyet ile birlikte turnuvadan elenen milli takımımız sağ salim yurda dönüş yaptı.

Picture background

Turnuvada gösterdiği üstün performansla izleyenleri kendine hayran bırakmayı başaran Barış Alper Yılmaz’ın özel hayatı hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Genç futbolcunun kendisi gibi Rizeli olan ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan ile yeni bir aşka yelken açtığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Barış Alper Yılmaz’ın güzel oyuncunun kısa süre önce sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımı beğenip sonradan beğenisi geri almasının da bu yüzden olduğu öne sürülmüştü.

HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR?

Babası Rizeli annesi Batumlu olan Hafsanur Sancaktutan 2000 yılında İstanbul’da doğdu. Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlayan Sancaktutan pek çok dizide rol oynadı. 2018 yılında “Gülperi”, 2019 yılında “Aşk Ağlatır”, 2021 yılında “Son Yaz”, 2022 yılında Disney Plus'ta yayınlanan “Dünyayla Benim Aramda” ve son olarak da 2023 yılında yayınlanan “Ya Çok Seversen” adlı dizide rol alarak izleyenleri kendine hayran bırakmayı başardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.