Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili sıcak gelişme! Kısa süre önce apar topar hastaneye kaldırılmıştı

Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili sıcak gelişme! Kısa süre önce apar topar hastaneye kaldırılmıştı

Yeşilçam’ın usta ismi Kadir İnanır, bir süredir tedavi görüyordu ancak yoğun bakıma alındı. Eşinden açıklama geldi.

Usta oyuncu Kadir İnanır, bir süre önce aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Sevenlerini üzen usta oyuncunun sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme yaşandı.

ekran-goruntusu-2024-07-10-124659-nfss.webp

SICAK GELİŞMEYLE İLGİLİ EŞİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Yeşilçam efsanelerinden Kadir İnanır, bir süredir yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme geliyordu. Bir süre önce hastaneye kaldırılan İnanır, uzun süredir tedavi altındaydı ve entübe edilmişti. Beynine pıhtı atması nedeniyle kaldırıldığı hastanede tedavi gören İnanır ile ilgili yepyeni bir gelişme yaşandı.

Evinde devam eden tedavisi sırasında akciğerinde oluşan hafif bir enfeksiyon nedeniyle yeniden hastaneye kaldırılan İnanır, Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine alındı.

310542.jpg

Bu durum, hayranları ve yakınları arasında endişeye neden oldu. İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural ise, deneyimli oyuncunun sağlık durumuyla ilgili son bilgileri paylaşarak kamuoyunu bilgilendirdi.

Kadir İnanır'ın sağlık durumunun takip edildiğini ve gerekli tüm tedavilerin uygulandığını belirten, İnanır'ın yoğun bakıma yatırıldığını ancak entübe edilmediğini vurgulayan Kural, şu ifadeleri kullandı:

“Fizik tedavi merkezinde tedavimiz devam ediyordu ancak akciğerinde görülen hafif enfeksiyon nedeniyle yeniden hastaneye döndük. Bu süreçte asla eve gitmedi. Bir hastaneden diğer fizik tedavi hastanesine geçiş yapmıştık. Yoğun bakımda 3. gündeyiz ama tedbir amaçlı. Çok uzun süre hastanede olması sebebiyle doktorları titiz davranıyor. Büyük bir rahatsızlık değil, entübelik de bir durum yok.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.