Kısmetse Olur yarışmacısına 3 kadın birden saldırdı ‘Kafama çakı sokup merdivenden attılar’

Kısmetse Olur yarışmacısına 3 kadın birden saldırdı ‘Kafama çakı sokup merdivenden attılar’

"Kısmetse Olur Aşkın Gücü" yarışmasıyla tanınan Eslem Sena Nur, dün akşam tanımadığı üç kadının saldırısına uğradı. Kan revan içinde hastaneye kaldırıldı.

YouTube’da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü adlı programa yarışmacı olarak katılan Eslem Sena Nur, başına gelen dehşet verici olayı anlattı. Yaşadığı olay sonrası kanlar içinde hastaneye kaldırılan Nur, Instagram hesabından yaptığı açıklamada olayı detaylarıyla açıkladı. Nur, “Kafama çakı sokup merdivenden aşağı attılar” diyerek herkesi şoke etti.

i-caught-the-sunset.jpg

ARKADAŞI DURUMUN VEHAMETİNİ PAYLAŞTI

Gittiği bir mekanda tanımadığı üç kadının saldırısıyla karşı karşıya kalan Kısmetse Olur yarışmacısı Eslem Sena Nur, kanlar içinde kaldı. Nur’un o durumunu paylaşan arkadaşı ise “Üç kız Eslem'e saldırdı ortada hiçbir şey yokken. Dikiş atıldı alnına, her yeri kan revan içinde. Merdivenden aşağı ittiler” ifadelerini kullandı.

kismetse-olur-ya.webp

VİDEO ÇEKEREK AÇIKLAMA YAPTI

Instagram hesabından video yayınlayan ünlü isim, başına gelen olayın detaylarını paylaştı. Nur, “Kız arkadaşımla beraber mekandaydık. Eve dönmek için taksi çağırdık onu beklerden de lavaboya gittim. Benim arkamdan da 3 tane kız girdi. Kumpas olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

eslem.webp

“KAFAMA ÇAKI SOKTULAR”

Yaşadığı dehşet verici anları anlatan yarışmacı, sözlerinin devamında üç kadının tuvaletin kapısını ittirmeye başladığını, çıktığında ise tartışmaya girdiklerini anlattı. Ardından “Orada bana saldırmaya kalktılar ben kaçmaya çalıştım. Beni orada biraz patakladılar. 2 tane kız beni yatırıp mahvettiler. Kafama da çakı soktular. Daha sonra beni merdivenden attılar. Kafamda 12 dikiş var. Her şerde bir hayır vardır diyelim. Şu an karakoldayım. İfadesi alınıyor arkadaşın. Ne gerek vardı bunlara" dedi.

bbbbbdddd-adii.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.