Aşkım Kapışmak’tan 2025’e dair korkunç senaryo! "Ünlülerden başlayacak. Sonra en yakın komşularınız, akrabalarınız…"

Aşkım Kapışmak’tan 2025’e dair korkunç senaryo! "Ünlülerden başlayacak. Sonra en yakın komşularınız, akrabalarınız…"

Yazar ve uzman Aşkım Kapışmak'tan 2025'e dair korkunç bir kıyamet senaryosu geldi. Çevredeki pek çok insanın başına gelecek diye açıkladı.

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, geçtiğimiz aylarda kripto para ile dolandırıcılık operasyonu kapsamında gözaltına alınmış ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Kendisine yöneltilen suçlamaları reddeden Kapışmak, kamuoyunun ilgisini çeken yeni açıklamalar yaptı.

Yazar Maia Ece Ergönenç'in YouTube programına konuk olan Kapışmak, 2025 yılından sonra beklenen önemli gelişmeleri detaylarıyla anlattı. Bu açıklamalar, izleyiciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Ünlü isim, 2025’ten sonra olacak korkunç senaryoları tek tek sayarak anlattı.

YENİ BİR DİSTOPİK FİLM ANLATIR GİBİ ANLATTI

Aşkım Kapışmak, Ankara merkezli bir kripto para operasyonu kapsamında bir süre önce gözaltına alınmış ve suçlamaları reddettikten sonra adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Şimdi ise yeni açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine geldi.

askim-kapismak-s8mk-cover.jpg

Maia Ece Ergönenç'in YouTube programına konuk olan Kapışmak, 2025 yılından sonra beklenen olayları detaylı bir şekilde anlattı. Kapışmak, şu ifadeleri kullandı:

“2025'ten sonra delirmeler sokaklara dökülecek. En yakın komşularınız delirecek, akrabalarınız delirecek. Para el değiştirecek, sistem el değiştirecek. Ünlülerle başlayacak psikozlar ağırlıklı... Psikoloji anlamını tamamen yitirecek. Buna hazır olsun herkes. Moda kaybolacak, trendler gidecek.”

1-001.webp

Duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Ergönenç ise bunların hiçbirinin kehanet olmadığını söyleyerek, “Bunlar topluma bir sosyolog, bir danışan, bir terapist ya da herhangi bir gözle bakan bir insanın net görebileceği ve aslında toplumu okuyabileceği bilgiler bunlar” ifadelerini kullandı.

Programda konuşulan bu konu, bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Bazı sosyal medya kullanıcıları, "2025'e kalmaz zaten ülke delirdi" yorumlarını yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.