Pınar Altuğ’un kızı ile Mustafa Sandal’ın oğlu sarmaş dolaş görüntülendi! Flaşlar patlayınca ne yapacaklarını bilemediler

Pınar Altuğ’un kızı ile Mustafa Sandal’ın oğlu sarmaş dolaş görüntülendi! Flaşlar patlayınca ne yapacaklarını bilemediler

Pınar Altuğ'un kızı Su ve Mustafa Sandal'ın oğlu Yaman, Çeşme tatilleri sırasında ilk kez kameralar tarafından birlikte görüntülendi.

Pınar Altuğ-Yağmur Atacan’ın kızı Su ile Mustafa Sandal-Emina Jahovic’in büyük oğlu Yaman, Çeşme’de tatil yaparken bir araya geldi. İkili, kameraları karşılarında görünce neye uğradığını şaşırdı ve yeni tanıştıklarını söyledi.

pinar-altug-un-kizi-su-atacan.png

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE ŞAŞIRDILAR

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’ın kızları Su Atacan, 15 yaşına geldi. Öte yandan Mustafa Sandal’ın Emina Jahovic’den dünyaya gelen 15 yaşındaki oğlu Yaman Sandal da epey büyüdü.

yaman22.webp

Ünlü iki oyuncunun kızı olan Su ile ünlü şarkıcının büyük oğlu Yaman, tatilleri sırasında arkadaş oldu. Yakın görünen iki çocuk, ailelerinin eski dost olduğunu ve Göcek'te yatları yan yana demirlediklerinde tanıştıklarını söyledi.

pinar-altug-un-kizi-su-atacan-mustafa-sandal-in-17499270-9673-m.png

Kameraları fark ettiklerinde şaşıran ve flaşlar patlayınca neye uğradıklarını şaşıran Su ve Yaman, ilk defa gazeteciler tarafından görüntülendiklerini belirterek basın mensuplarının ilişkilerini sorması üzerine “Yok öyle bir şey” diyerek bu iddiaları yalanladılar.

pinar-altug-un-kizi-su-atacan-mustafa-sandal-in-17499271-6691-m.jpg

KIZININ SON HALİNİ BEĞENDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Miss Turkey 1994 birincisi ve 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki 'Meltem' karakteriyle tanınan Pınar Altuğ, geçtiğimiz aylarda kızı Su'nun son halinden memnun olduğunu söylemiş, "Tam istediğim gibi bir kız oldu" şeklinde duygularını ifade etmişti.

668b74c3420a3aacdd688024.webp

668b7427420a3aacdd688021.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.