Dede Acun’un mutluluğu… Çıtır sevgilisiyle birlikte torununun doğum gününe katıldı

Dede Acun’un mutluluğu… Çıtır sevgilisiyle birlikte torununun doğum gününe katıldı

Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile torununun doğum günü partisine katıldı.

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, hem kişisel hayatıyla hem de iş hayatındaki başarılarıyla sıkça gündeme geliyor. Ünlü isim, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte torunu Begüm'ün dördüncü yaş günü kutlamalarına katıldı. Bu özel gün için sevgilisi ve ailesiyle verdiği poz, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

640xauto.webp

Ilıcalı, daha önce de Altunkaya'nın doğum gününde dikkat çeken beyaz bir gömlek tercihiyle gündem olmuştu. Genellikle siyah bir tişört giyen Ilıcalı, herkesi şaşkınlığa uğratmıştı. İkili, Ilıcalı’nın torununun doğum gününde mutluluk pozları verdi.

acun-ilicalinin-kizi-banu-ilicali-ve-kizi-begumdominikten-yeni-fotograf-paylasimi-yaptilar-kucuk-begumu-gorenler-teyzesi-melisaya-cok-benziyor-yorumlarini-yapti.jpg

AİLE POZU GÜNDEM OLDU

Acun Ilıcalı, torunu Begüm'ün doğum gününde damadı, kızı Banu ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile çektirdiği aile fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşım kısa sürede dikkat çekerek gündem yarattı.

begum-hanim-4-yasini-ailesi-ve-yakin-dostlariyla-kutladi.jpg

Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı, dört yıl önce Begüm'ü dünyaya getirerek Acun Ilıcalı'yı ilk kez dede yapmıştı. Begüm'ün doğum günü, ünlü televizyon yapımcısı için özel bir anlam taşıdığından bu mutlu günü sosyal medyada takipçileriyle paylaşarak özel anılarını paylaşmayı tercih etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.