Metin Akpınar’ın bir kızı daha ortaya çıktı! Mahkeme sonuçlandı

Metin Akpınar’ın bir kızı daha ortaya çıktı! Mahkeme sonuçlandı

Metin Akpınar’ın Duygu Nebioğlu’dan sonra bir kızı daha kesinleşti. Akpınar mahkeme kararıyla bir kez daha baba oldu.

Duygu Nebioğlu, ünlü tiyatrocu Metin Akpınar'ın uzun yıllar sonra gündeme gelen ikiz kızlarından biri olarak son zamanlarda dikkat çekiyor. Tek yumurta ikizi olan Nebioğlu ve kardeşi, Antalya’daki bir köyde bir bakıcıya bırakılmış ve daha sonra Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet koruması altına alınmışlardı. Sonrasında Nebioğlu Ailesi tarafından evlat edinilmişti.

ekran-goruntusu-2024-07-07-075805-cmgu.webp

Duygu Nebioğlu, Yeşilçam'ın usta oyuncusu Metin Akpınar'ın biyolojik kızı olduğunu mahkeme kararıyla ispatladı. İkiz kardeşi Sevgi Katkıcı ise benzer bir süreç içerisindeydi ve babalık davasının sonucunu bekliyordu.

Katkıcı, Metin Akpınar'a karşı açtığı davada, Antalya Aile Mahkemesi'nde sona yaklaşmıştı. Antalya Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan DNA raporu, mahkemeye iletildi ve karar aşamasına gelindi.

ekran-goruntusu-2024-07-07-075905-ceef.webp

MAHKEMEDEN YENİ KARAR ÇIKTI

Mahkeme, Sevgi Katkıcı'nın Metin Akpınar'ın kızı olduğunu resmen tescil etti. Antalya Adli Tıp Kurumu'nun hazırladığı DNA raporu sonucu göz önünde bulundurularak yapılan karar duruşmasında, soy bağının resmi olarak kurulduğuna dair karar verildi. Böylece Sevgi Katkıcı, Metin Akpınar'ın biyolojik kızı olarak hukuki statüsünü kazandı.

"ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLEDİM"

Katkıcı yaptığı açıklamada, “Baba-kız ilişkimiz hiç olmadı. Duygu daha çok görüştü. Bir sarılma, bir öpme, bir arama göremedim. Hep ben özel zamanlarda aradım. Çıkan haberlerden sonra da aramasını, özür dilemesini bekledim. Yaptığı basın açıklamasında bizi büyüten Özdener Bey ve Emine Hanım'dan özür dilemesini, 'Benim çocuklarıma yıllarca baktınız' diyerek teşekkür etmesini bekledim ama maalesef bunların hiçbirini göremedim” ifadelerini kullanmıştı.

ekran-goruntusu-2024-07-07-075711-q0iq.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.