Kiraya yüzde 25 zam sınırı sonlanmıştı! Demet Akalın 5 bin lira kira veren kiracısına verdi veriştirdi

Kiraya yüzde 25 zam sınırı sonlanmıştı! Demet Akalın 5 bin lira kira veren kiracısına verdi veriştirdi

Ev sahibi Demet Akalın 2,5 yıldır 5 bin TL kira aldığı eviyle ilgili isyanını dile getirdi.

Kiracılar ve ev sahipleri arasında artan kira fiyatları üzerinden yaşanan tartışmalar durulmuyordu. Bunun üzerine, geçtiğimiz günlerde enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla ev sahiplerinin kira zammında yüzde 25’lik üst sınır sona ermiş, yüzde 65 oranında zammın yolu açılmıştı.

Ev kiralarıyla ilgili gündeme gelen son gelişmeler, sosyal medyanın gündemine geldi. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, günler önce ateş püskürdüğü kiracısının ödediği kirayı eleştirerek yeniden kira yorumlarına dahil oldu.

Sosyal medyada paylaşılan “İki yıldır bedavaya oturduğunuza sayın, bedavacı kiracılar” paylaşımını görünce kendisini tutamadı.

“SATIN KURTULUN”

Şarkıcı Demet Akalın, “bedavacı kiracılar” yorumuna yanıt vererek “Ne yapacağım ben mesela 2,5 senedir 5 bine oturuyor 30 binlik bir oda bir salonda ne yapmalıyım?” diye sordu. Bunun üzerine bir sosyal medya kullanıcısı “Satın kurtulun” yorumunu yaptı.

Bunun üzerine şarkıcı, “E alana da yazık” şeklinde yorum yaptı.

demetakalin.jpg

5 BİN LİRA KİRA SİTEMİ

Demet Akalın geçtiğimiz haftalarda ise “Adam 5 bin liraya oturuyor ya 5 bin! 5 bin liraya 3-4 kişi bir yere gidiyorsun yemek parası. Ama ben burada söylediğim için adamın ukalalığına bak. Demiş ki; programda söyledi zam yapacaktım vazgeçtim. Ya sen kimsin ki? Ev benim ve bunu söyleyebiliyor” sözleriyle öfkesini dışa vurmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.