Merve Özbey konsere dakikalar kala bir anda alanı terk etti! Binlerce kişi hayal kırıklığına uğradı

Merve Özbey konsere dakikalar kala bir anda alanı terk etti! Binlerce  kişi hayal kırıklığına uğradı

Çanakkale'de düzenlenen bir etkinlikte Cumartesi akşamı sahne alacak olan Merve Özbey, güvenlik endişeleri nedeniyle şehri terk etti.

Karabiga Belediyesi tarafından düzenlenen 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali kapsamında planlanan Merve Özbey konseri, 6 Temmuz Cumartesi akşamı Karabiga'da gerçekleştirilmesi beklenirken beklenmedik bir olayla iptal edildi.

aw242214-02.jpg

Sanatçı, konserin başlamasına kısa bir süre kala sahneden ayrılarak Karabiga'yı terk etti. Merve Özbey, gerekçe olarak sahnede güvenlik endişelerini öne sürdü. Bu durum, konseri izlemeye gelen binlerce kişiyi büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

aw242214-10.jpg

Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, “Karabiga Belediyesi olarak 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali etkinlikleri kapsamında düzenleyeceğimiz Merve Özbey konseri, şarkıcının 27 Kişilik Darbuka Ritim Grubunun sahne aldığı sahnede “güvenlik” gerekçesini öne sürerek sahneye çıkmaması ve şehrimizi terk etmesi nedeniyle iptal olmuştur. Konserlerde sahne kurulumu organizasyon firması tarafından sağlanmaktadır.

aw242214-09.jpg

Şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı ilk duyuruda Belediyemizi suçlamış ancak hatasının farkına vararak paylaşımını silip organizatör firmayı hedef göstermiştir. Sahnede görev alan kişiler ve halkımızın güvenliğini güvenlik güçlerimiz sağlamaktadır. Karabiga gibi huzurun ve güvenin timsali şehrimizde şarkıcı Merve Özbey’in böyle bir karar almasını akıl tutulması olarak görüyor, konser alanını erken saatlerden itibaren dolduran ve saatlerce bekleyen, başta Karabigalı hemşehrilerimiz olmak üzere uzak yakın birçok yerden şehrimize misafir olan halkımıza yapılmış haksızlık olarak görüyoruz. Yaşattıkları ayıp nedeniyle halkımızdan özür diliyor, 7’den 77’ye alanı dolduran vatandaşlarımızın vicdanına bırakıyoruz” ifadelerini kullandı.

aw242214-07.jpg

Karabiga Belediyesi tarafından konunun yargıya taşınacağı bildirildi. Organizasyon firması tarafından ise gerekli bilirkişi raporunun kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.

Konserin iptal olmasının ardından sahneye kurulan dev ekranla binlerce kişi Türkiye-Hollanda maçını izledi.

aw242214-06.jpg

aw242214-05.jpg

aw242214-03.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.