Serdar Ortaç’ın kazanacağı para akıllara durgunluk verdi! 15 milyon TL'lik borç içinde yüzüyordu

Serdar Ortaç’ın kazanacağı para akıllara durgunluk verdi! 15 milyon TL'lik borç içinde yüzüyordu

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yoğun konser programıyla ve iddia edilen kazancıyla dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medyada sıkça paylaşım yaparak ve yaptığı paylaşımlardaki sözleriyle gündemden düşmeyen şarkıcı Serdar Ortaç, son günlerde kazancıyla gündeme geldi. Yoğun konser temposunda kazanacağı rakam dudak uçuklattı.

1200x628-son-yillarda-zor-gunler-geciren-serdar-ortac-oyle-bir-gelir-kapisi-buldu-ki-ayda-binlerce-lira-kazaniyor-272-ogimage.jpg

“BORÇLAR BELİMİ BÜKTÜ” DEMİŞTİ

Son aylarda yaşadığı zor günlerle anılan ünlü şarkıcı, borçları olduğunu ve yüklü miktarda borcunu ödeyerek temizlediğini söylemişti.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırladım” diyen Ortaç’ın yeni dönemde yoğu konser temposundan kazanacağı ücretin ne kadar olacağı konuşulmaya başlandı.

1200x628-bitmek-bilmeyen-borclarindan-kurtuldugunu-soyleyen-serdar-ortacin-luks-villasini-sattigi-ortaya-cikti-940-ogimage.jpg

HER KONSER BAŞINA O PARAYI ALACAK

Ünlü şarkıcının her konserinden 1.5 milyon TL kazanç elde edeceği öne sürüldü. Yaşadığı zor günleri geride bırakan Ortaç, alkol ve sigarayı da tarihe gömmüştü. Kendisini işine adayan şarkıcı, Müge Dağıstanlı'nın haberine göre şarkıcı, yoğun konser takvimi sayesinde yüklü kazanç sağlayacak.

“ŞİMDİ KENDİME ÇALIŞMA ZAMANI”

Serdar Ortaç, yoğun bir konser maratonuna hazırlanıyor. Önümüzdeki üç ay içinde 80 konser vererek, yoğun bir tempoya gireceği belli olan Ortaç'ın her bir konserden 1.5 milyon TL kazanması bekleniyor.

vj0pvc-x.jpg

Geçmişteki borçlarını kapatmak için yoğun bir çaba sarf eden ünlü şarkıcı, “15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırladım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah bu defa parayı tutarım” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.