İbrahim Tatlıses yoğun bakımda! Hayranlarından helallik istemişti

İbrahim Tatlıses yoğun bakımda! Hayranlarından helallik istemişti

Kalp kapakçığı ameliyatı olan sanatçı İbrahim Tatlıses'in, konserinde helallik istemesinin ardından kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulacağı iddia edildi.

72 yaşındaki ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kalp rahatsızlığı nedeniyle bugün bir operasyon geçirdi. Son yıllarda sağlık problemleri yaşayan ve sürekli olarak kardiyolog kontrolünde olan Tatlıses’in, kalp kapakçığıyla ilgili bir sorunun bulunduğu ifade edildi.

İbrahim Tatlıses'in çocuklarına bakın! Kızları ayrı güzel, erkekleri ayrı yakışıklı...

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

Dün Harbiye'de konser veren İbrahim Tatlıses, sahnesine eski eşi Ayşegül Yıldız ve kızı Elif Ada'yı davet etti. 20 yıl sonra Harbiye'de sahne almanın mutluluğunu yaşayan sanatçı, "Sizler buraya gelerek beni onurlandırdınız" dedi. Konser sırasında dinleyicilerinden helallik isteyen Tatlıses, "Birkaç gün içinde kalp ameliyatı olacağım. Hakkınızı helal edin" dedi ve gözleri doldu.

İbrahim Tatlıses'in kaç çocuğu var ve anneleri kimler? Tatlıses ailesi...

TATLISES'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Ameliyat öncesi dostlarından helallik isteyen İbrahim Tatlıses'in operasyonunun başarılı geçtiği öğrenildi. 2.5 saat süren ameliyat sonrası sanatçı, 3-4 saat yoğun bakımda kaldıktan sonra normal odaya alınacak. Çocukları Ahmet, İdo, Elif Ada ve Melek Zübeyde, kalp kapakçığı değişen babalarını görmek için hastanede bekledi.

BAŞINDAN VURULMUŞTU

İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011 tarihinde "İbo Show" programının çekimlerinden sonra İstanbul'da yardımcısı Buket Çakıcı ile birlikte beş kişi yaralanmış, Tatlıses ise ağır yara almıştı.

Saldırıda Tatlıses başının sağ tarafından yaralandı. Bu saldırıdan sonra Tatlıses eski sağlığına tam olarak kavuşamamıştı.

İbrahim Tatlıses, kalp kapakçığı ameliyatı olacak: Helallik istedi

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.