Neslim Güngen'e eşinden büyük darbe 'Tüm suçu üzerine attı' Yasak aşk detayı şoke etti

Neslim Güngen'e eşinden büyük darbe 'Tüm suçu üzerine attı' Yasak aşk detayı şoke etti

Fenomenlere yönelik soruşturmada gözaltına alınan Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen ile ilgili dikkat çeken detay geldi.

Fenomen Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in tutukluluk hallerinin devam ettiği fenomenlere yönelik soruşturma çerçevesinde Adıyaman Adliyesi'ne sevk edilmeleri sırasında Neslim Güngen gözyaşlarına boğuldu.

Sosyal medyada Neslim Günden olarak tanınan Neslihan Güngen ile eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu toplam 45 kişi, fenomenlere yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Adıyaman Adliyesi'ne sevk edildi. Emniyette ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından 20 şüpheli savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

aa-20240712-35124109-35124108-kuyu8-operasyonlarinda-yakalanan-45-supheli-adliyede.jpg

DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Fenomen Neslim Güngen'in adliyeye sevk edilirken gözyaşlarına boğulduğu görüldü. Şüpheliler arasında bulunan Neslihan Güngen'in emniyetteki ifadesinde, işlerinin şeffaf olduğunu savunduğu öğrenildi. Dilan Polat'ı sektöre soktuğunu öne süren Neslim Güngen ise yüzünü kapatmaya çalışarak adliyeye sevk edilirken duygusal anlar yaşadığı kameralar tarafından kaydedildi.

3.jpg

Şüpheliler arasında yer alan Neslihan Güngen'in emniyette verdiği ifadesinde, işlerinin şeffaf olduğunu belirttiği ve devletin her zaman denetim yapabileceğini ifade ettiği öğrenildi. Güngen'in güzellik merkezinde çalışanların ifadelerine göre, şüphelinin zorlamasıyla sahte faturalar kesildiği ve sağlıksız ürünlerin satışının yapıldığı iddia edildi.

fasdfdsfsdfs.jpg

İLİŞKİSİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

İnanç Güngen'in ise güzellik merkezinde kullanılan cihazların kayıt altına alınmadığından haberi olmadığını ve bu konularla eşinin ilgilendiğini söylediği belirtildi. Vergi müfettişinin ifadesinde ise Neslihan Güngen'le kayıt dışı görüşme talebinde bulunmadığı öğrenildi.

Neslim Güngen'in polise verdiği ifadesinde ise tüm suçlamaları reddettiği ve işlerinin şeffaf olduğunu savunduğu bilgisi yer aldı. Ayrıca yapılan fiziki takip sırasında bazı görüşmelerde para kasası olarak bilinen Gökhan Göz ile ilişkisi olduğunu da söylediği öğrenildi.

neslim-gungen-adliyeye-sevk-edilirken-gozyaslarina-boguldu-17207848192627-2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.