Cem Yılmaz’dan şoke eden tepki “Cimriyim ve çocuğumla ilgilenmiyorum”

Cem Yılmaz’dan şoke eden tepki “Cimriyim ve çocuğumla ilgilenmiyorum”

Komedyen Cem Yılmaz, ‘nafaka’ eleştirilerine karşı sessizliğini ilginç bir tepkiyle bozdu. Görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Son günlerde polemiklerle gündeme gelen ünlü komedyen ile eski eşi model Ahu Yağtu arasındaki nafaka davasında karar çıktı. Nafakayla alakalı gelişmeler, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında girdi. Ünlü komedyen, hakkında konuşulanlara dair ilk kez açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımla sessizliğini bozan Yılmaz, “Cimriyim ve çocuğumla ilgilenmiyorum doğru” şeklinde ifadeleriyle takipçilerini şaşırttı.

pmqmr0tp30mkoqpuhh0dya.webp

NAFAKA KARARI BELLİ OLDU

Ünlü isimler Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu’nun 20 ay süren evlilikleri anlaşmalı olarak 2013 yılında noktalanmıştı. İkilinin bu evlilikten Kemal adlı bir çocukları bulunuyor. Ünlü komedyen, geçmişte çocuğu için ayda 10 bin dolar olarak talep edilen nafaka bedelini ödemeyi kabul etmişti. Ancak son dönemde doların katlanarak artması, Yılmaz’ı zorlamaya başladı.

Ünlü komedyen, oğlu için Yağtu’ya ödediği 10 bin dolarlık nafakanın 40 bin TL’ye çevrilmesi talebinde bulunmuştu. Mahkemeden nafaka kriziyle alakalı karar çıktı. Mahkeme, Yılmaz’ın 10 bin TL’lik nafaka ödemesinin devamına karar verdi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Cem Yılmaz’ın ödediği nafaka sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Kimi sosyal medya kullanıcıları ödenen bu miktarın günümüzde fazla olduğunu savunurken bazı kullanıcılar ise, Yılmaz’ın zaten kazancına oranla nafaka ödediğini ve nafakayı Yağtu için değil, oğlu için ödediğini ifade etti.

Nafaka vermek istemediği ve ödediği nafakayı düşürmek istediği iddialarıyla eleştirilen Yılmaz’dan konuyla ilgili sert bir yanıt verdi. Yılmaz, ironi içeren sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

“BÜTÜN HABERLER VE YORUMLAR HAKLI”

Ünlü komedyen, eleştiri oklarının hedefi olunca, sosyal medya üzerinden açıklama da gecikmedi. Yaptığı paylaşımda nafaka konusuna değinen Yılmaz, “Evet bütün haberler, yorumlar haklı. Cimriyim ve çocuğumla ilgilenmiyorum. (bu bilinen bir gercek) ve tabii ki oğlumu tek başıma yaptım. İyi eğlenceler… Minik not: 11 yıl önce boşandım (dünyada bir ilk)” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

cem-yilmaz-nafaka.jpg

Ünlü komedyenin bu paylaşımına bazı yorumlar geldi. İşte dikkat çeken yorumlar:

“Sonsuza dek dolar üzerinden nafaka ödemek Cem Yılmaz da olsa insanın zoruna gider”

“Yat kalk şükret ben 100 bin dolar peşin 10 bin dolar nafakaya hazırım diyorum boşanmıyor.”

“Adam 11 yıl önce 10 bin dolar ödemeye başladı o zaman dolar 2 liraydı şimdi 34 lira”

“Cimri değilsin de biraz adalet diyorsun 10 bin dolar nedir diye”

GÖSTERİSİNDE DE DEĞİNMİŞTİ

Yılmaz, ayrıca nafaka konusuna yeni gösterisinde de değindi. Gösterisinde ömür boyu nafaka ödeyeceğini esprili bir dille ele alan Yılmaz, izleyenleri şu sözlerle güldürmüştü:

“Geçenlerde oğlum Kemal, internetten mal varlığımın 20 milyon dolar olduğuna dair bir haber okumuş. Bana ‘Baba doğru mu’ diye sordu. ‘Annenin haberi yok değil mi? Haberi sakın ona gösterme’ diye uyardım. Biliyorsunuz, ömür boyu ödemem gereken bir nafaka söz konusu…”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.