Ev sahibi Pucca’nın ardında bıraktığı enkazı paylaştı! 16 ay boyunca kira vermemişti

Ev sahibi Pucca’nın ardında bıraktığı enkazı paylaştı! 16 ay boyunca kira vermemişti

Pucca’nın ev sahibi, evin son durumunu fotoğraflarla paylaştı. Görüntüler “bu kadar da olmaz” dedirtti.

Sosyal medya fenomeni ve blog yazarı Pucca adıyla bilinen Selen Pınar Işık ile eski ev sahibi Jale Tuncer arasındaki gerilim durulmuyor. Şubat ayında 16 aydır kirasını ödemediği öne sürülen Pucca ile ev sahibi arasında büyük bir tartışma yaşanmıştı. Ev sahibi, Pucca’nın eve zarar verdiğini de söylemişti.

Tüm bu olayların üzerine son olarak Pucca’nın eski ev sahibi Jale Tuncer’den yeni bir sosyal medya paylaşımı geldi. Tuncer, eve verilen hasarı paylaştı.

aaaa-ben-sacimi-kestirdim-buraya-koymayi-unuttum-hayat-iste-boyledir-ilmek-ilmek-uzattigin-saclarindan-bile-vazgecersin-unlu-buyugumuz-behlulun-sacini-kestirdikten-sonra-bihtere-verdigi-cevap-gibi-cok-uzamist.jpg

“BEN KURTULDUM AMA…”

Pucca(Selen Pınar Işık) ile geçtiğimiz şubatta tartışma yaşayan ve sosyal medyada şahit olunan olayla ilgili olarak ev sahibi Jale Tuncer, şu ifadelerle bir paylaşım yaptı:

“Çok sevgili Pucca’dan geriye kalanlar. Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum. Fotoğrafların ve videoların, evime verdiği zararların hepsini burada paylaşacağım!”

Tuncer, bu gönderiye bir fırın görüntüsü ekledi. İçerisinde yağ ve kir kalıntıları bulunan fırın ve fırın tepsisini paylaşan Tuncer, görsele bir de not düştü.

Tuncer, notta, “Son 10 yılda iş sebebiyle 8 tane ev değiştirdik. Tek bir ev sahibimi dahi üzmedim! Arkamda toz dahi bırakmadan ayrıldık. Adını dahi anmak istemediğim kişi hakkında gündeme gelen konu hakkında tanıdığım, tanımadığım kişilerden son durumun ne olduğu hakkında mesajlar alıyorum. Hepsini cevaplayacağım” şeklinde ifadeler kullandı.

pucca3.jpg

Öte yandan “Dahası da var” diyerek yeni paylaşımlar yaptı.

O paylaşımlara onlarca yorum geldi. Destekleyici ve sorgulayıcı yorumlara Tuncer tarafından cevap verildi.

pucca1.jpg

ÇOK SAYIDA YORUM GELDİ

Ev sahibi Tuncer’in paylaşımının altına çok sayıda destekleyici ya da eleştirel yorumlar geldi. Bazı sosyal medya kullanıcıları bu ifşanın doğru olmadığını, her evin hasar görebileceğini söylerken bazılarıysa Pucca’nın yaptıklarını eleştiri yağmuruna tuttu.

pucca2.jpg

İşte bu yorumların bazıları:

yorum2.jpg

yorum3.jpg

yorum1.jpg

yorum4.jpg

DAHA ÖNCE DE TUBA UNSAL PAYLAŞMIŞTI

Ünlü oyuncu ve model Tuba Ünsal, şubat ayında ev sahibiyle davalık olan Pucca ile ilgili bir paylaşım yapmış, Pucca’nın geçmişte kendi kiracısı olduğundan bahsetmiş ve öne sürülenlere destek vermişti.

Ünsal, konuyla ilgili bir paylaşım yaparak Pucca’nın evini mahvettiğini, aylarca kira ödemediğini, haber vermeden evi boşalttığını söylemişti.

gor4wnnxmaa1qyw.jpg

BİPOLAR OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Pucca adıyla bilinen Selen Pınar Işık, aylar öncesinde ev sahibiyle yaşanan gerilimin ve polemiğin üzerine açıklamalarda bulunarak kendisine bipolar teşhisi konduğunu söylemişti.

Konuyla ilgili yasal hakkını kullanacağını söyleyen Işık, Tuba Ünsal’ın iddialarını ise yalanlamıştı.

4b20b4b7-6814-4137-9c39-e4507c622703.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.