Tarkan’dan duygu yüklü paylaşım! Kızı ve eşi ile aile fotoğrafı geldi

Tarkan’dan duygu yüklü paylaşım! Kızı ve eşi ile aile fotoğrafı geldi

Tarkan, sevilen "Kuantum 51" albümüyle gündemde olmayı sürdürürken, kişisel hayatından tatlı bir kesiti de hayranlarıyla paylaştı.

Megastar Tarkan, 2018 yılında dünyaya gelen kızı Liya'nın 6. yaş gününü duygusal bir not ile kutladı. Tarkan ve eşi Pınar Dilek, 2016 yılında evlenmiş ve iki yıl sonra Liya'nın doğumu ile ailelerini genişletmişlerdi.

KIZININ DOĞUM GÜNÜNDE DUYGUSAL MESAJ

Tarkan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, kızı Liya ve eşi Pınar ile çekilen fotoğraflarını yayınladı ve şu notu düştü: "Canım ve canımdan öte canım. 2 gün önce Liya'cığım 6 yaşını doldurdu. Yakında okula başlayacak. Kızımın o tatlı çocuk zamanlarının geçmesini, bu kadar çabuk büyümesini istemiyorum ama maalesef yıllar hızla gelip geçiyor. Bugünlerde duygusalım anlayacağınız."

640xauto-002.webp

“ONLARLA GEÇİRDİĞİNİZ HER ANIN DEĞERİNİ BİLİN”

Şarkıcı, ebeveynlere yönelik tavsiyelerde de bulunarak paylaşımını, “Sevgili Ebeveynler, çocuklarınızla bolca zaman geçirin. Onlarla geçirdiğiniz her anın değerini bilin çünkü o anlar bir daha geri gelmeyecek. Kaçırmayın onların bu en güzel zamanlarını. Ve onlara bolca sarılın, sık sık sevdiğinizi söyleyin. Çocuğunuzla çocuk olmayı, oyunlar oynamayı, şımarmayı, eğlenmeyi, gülmeyi de ihmal etmeyin" sözleriyle tamamladı.

dd.webp

18943569-728xauto.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.