Gonca Vuslateri 3 ayda tam 16 kilo verdi! Doğum sonrası formuna nasıl kavuştuğunu açıkladı

Gonca Vuslateri 3 ayda tam 16 kilo verdi! Doğum sonrası formuna nasıl kavuştuğunu açıkladı

Oyuncu Gonca Vuslateri, doğumda aldığı kiloları kısa sürede vererek eski formuna tek bir yolla kavuştu.

"Küçük Sırlar", "Yalan Dünya", "Gönül İşleri", "Anne" ve "Bambaşka Biri" gibi pek çok önemli dizide rol alarak başarılarıyla tanınan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, 26 Nisan'da ilk kez annelik deneyimini yaşadı. Vuslateri, doğumdan sonra üç ay içinde 16 kilo vererek eski formuna hızla döndü.

ny-duqdbw0wjenmie5vttg.webp

YENİ PROJESİNE HAZIRLANIYOR

Bu yıl mart ayında Levent adlı erkek arkadaşıyla sade bir törenle evlenen Vuslateri, kızı Asya'nın dünyaya gelmesi ile büyük mutluluk yaşadı.

Annelik izninin ardından, Hilal Saral tarafından yönetilecek olan "Hayat Hırsızı" dizisi ile ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor ve bu dönüşün oldukça ses getireceği bekleniyor. Vuslateri, bu proje öncesinde doğum kilolarını vermesiyle dikkat çekti. Ünlü isim sırrını paylaştı.

gonca-vuslateri.webp

DOĞUM KİLOLARINI BU YOLLA VERDİ

Doğum sonrası aldığı kilolarla dikkat çeken oyuncu, şimdi de hızlı şekilde formuna kavuşmasıyla magazin gündemine oturdu. Vuslateri, doğum kilolarını ağır yemekler tüketmeyerek, sebze ve meyve ağırlıklı ve dengeli bir beslenme programına uyarak, aynı zamanda bol su tüketerek verdi. Ünlü oyuncu tam 16 kilo verdi.

331910.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.