Emekli promosyonları roket gibi fırladı! Tüm emekliler bu parayı alacak

Emekli promosyonları roket gibi fırladı! Tüm emekliler bu parayı alacak

Emekli maaşlarına yapılan zammın ardından bankaların promosyon artırma yarışı da başladı.

AKP Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, 16 Temmuz tarihinde yaptığı basın toplantısında emekli maaşlarının 10 bin TL’den 12 bin 500 TL’ye yükseltileceğini açıkladı ve bu düzenlemenin bu hafta mecliste onaylanmasının beklendiğini aktardı.

Picture background

Güler tarafından yapılan bu açıklamanın ardından, bankaların emeklilere sunduğu promosyon oranlarında da güncellemeler yapılmaya başlandı. Açlık sınırının bile altında maaş alan milyonlarca emeklinin gözleri, bankaların vereceği yeni promosyon oranlarına çevrilmiş durumda.

Picture background

Emekli maaşlarının artmasının ardından, bankalar emekli müşteri sayısını artırmak için promosyon oranlarını güncellemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Yapı Kredi, 31 Temmuz tarihine kadar, emekli maaşını bankaya taşıyan ve üç yıl kalma taahhüdü veren emeklilere 18 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.

Picture background

Banka, maaş baremine göre şu şekilde ödeme yapacak: 10 bin TL'ye kadar maaş alanlara 6 bin 250 TL, 10 bin ile 15 bin TL arasında maaş alanlara 10 bin TL, 15 bin ile 20 bin TL arasında maaş alanlara 12 bin 500 TL ve 20 bin TL üzerinde maaş alanlara 15 bin TL promosyon ödeyecek.

Maaş taşıma ve ek ödül taahhütnamesi imzalayan tüm emekliler, bankanın mobil uygulamasını 2 ay içinde ilk kez kullanmaları durumunda da 500 TL ek ödeme alacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.