Emekliler bayram ediyor! Yüzde 20 indirim...

Emekliler bayram ediyor! Yüzde 20 indirim...

Binlerce emeklinin yüzü o uygulama ile gülüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Emekli Kart projesi, binlerce emeklinin yüzünü güldürüyor. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Halk Ege Et marketlerinde et ve şarküteri ürünlerinde yüzde 20 indirim imkanı sunan kart, özellikle zor geçen ekonomik süreçte emeklilere büyük destek oluyor.

aw265290-02.jpg

"ET ALABİLİYORUZ"

20 yıldır emekli olan Ali Rıza Çağlar, "12 bin lira maaşımın büyük bir kısmı kiraya gidiyor. Emekli Kart sayesinde artık et alabiliyorum. Özlem Başkan'a çok teşekkür ederim" şeklinde duygularını ifade etti.

Benzer şekilde, Semra Dülger de başkanın sayesinde emeklilerin rahatladığını belirterek, "Emekli Kart çıkmadan önce ayda 1 kilo et zor yetiyordu" dedi.

1997'den beri emekli olan Akın Orhan ise, "Bu indirim sayesinde her hafta et alabiliyoruz. Özlem hanıma çok teşekkür ederim" diyerek projenin önemini vurguladı.

aw265290-04.jpg

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun sosyal belediyecilik anlayışı sayesinde hayata geçen Emekli Kart projesi, emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyor. Proje kapsamında yapılan indirimler, emeklilerin bütçelerine önemli katkı sağlayarak, daha rahat bir yaşam sürmelerine olanak tanıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.