Emeklilere tamamen ücretsiz oldu 'Uygulama resmen başladı'

Emeklilere tamamen ücretsiz oldu 'Uygulama resmen başladı'

Emeklilere yönelik vaatlerden biri daha hayata geçti. Artık o işlem tamamen ücretsiz oldu.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'in emeklilere yönelik vaatlerinden biri daha hayata geçti. Emekliler, belediyeye ait berber salonunda ücretsiz tıraş olabilecek.

Milyonlarca emeklinin maaşına Ocak ayında yapılan %49,25 zammın ardından en düşük emekli aylığı 10 bin TL'ye yükselmişti. Emekliler maaşlarına ek zam talep ederken, iktidardan en düşük emekli aylığını 12 bin 500 TL’ye getirildiği açıklandı.

aw190938-02.jpg

Destek paketleri kapsamında belediyeler tarafından emeklilere elektrik, doğalgaz, pazar desteği ve farklı alanlarda indirim imkanları sağlanacağı açıklanmıştı.

Bu kapsamda Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, emekliler için kuaför salonunda ücretsiz tıraş imkanı sundu. Emekli Dinlenme Evi bahçesinde hizmet veren berber salonunda emekliler hijyenik bir ortamda ücretsiz saç kesimi ve bakımı yaptırabilecek.

HAFTANIN 6 GÜNÜ HİZMET VERİLECEK

Aksaray Belediyesi Berber Salonu, hafta içi her gün sabah saat 08.00'dan itibaren hizmet verecek. Talep doğrultusunda cumartesi günleri de hizmet verilebilecek. Belediye Başkanı Evren Dinçer, "Aksaray Belediyesi olarak şehirde yaşayan 7'den 70'e herkese hizmet veriyoruz" dedi.

Dinçer, daha öncesinde başlatılan mobil kuaför hizmetinin de devam edeceğini hatırlatarak, "Özellikle rahatsızlık nedeniyle evinden çıkamayan yaşlı, hasta, engelli bireylerimize evde kuaför hizmetimiz sürüyor" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.