Emeklileri sevindirecek destek paketi

Emeklileri sevindirecek destek paketi

Ziraat Bankası’ndan emeklileri sevindirecek destek paketi geldi. İşte ayrıntılar…

Emeklileri sevindirecek destek paketi

Ziraat Bankası emekliye birçok destek sağlamaya devam ediyor. Ziraat Bankası, uygun geri ödeme planı ile isteyene konut isteyene tüketici kredisi sağlayarak destek olacak.

Takvim’de yer alan bilgilere göre, Ziraat Bankası Konut Kredisi faiz oranlarının birçok özel bankaya kıyasla daha uygun oranlarla sunulmaya başlamasının ardından gelen emekliye özel kredi fırsatı, emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan tüm emeklileri kapsıyor.

Paket dahilinde, %1,29 faiz oranlarından yararlanarak, ayda sadece 1.642 TL taksit fırsatı ile 100 bin lira kredi için cazip seçenekler sunuluyor. 120 ay vade imkanı ile sağlanacak kredi için daha yüksek miktarda taleplerde ise faiz oranları değişiklik gösterebilmekte.

Maaş ödemlerini Ziraat Bankası aracılığıyla alan emekliler aynı zamanda nakit ihtiyaçları için de Emeklinin Artısı Kredi Paketi kapsamında yer verilen Tüketici Kredisi fırsatından yararlanabilecek.

20.000 TL kredi tutarı için %1,55 faiz oranları ile 36 ay vadede aylık 767 TL taksit oranları uygulanmaktadır. 40.000 TL kredide ise nakit ihtiyaçları için emeklilere %1,69 faiz oranları ile yine 36 aya kadar vade seçenekleri sunulacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.