En çok kazandıran yatırım aracı değişti! Uzman isim ‘Yalvarıyorum alın’ diyerek açıkladı

En çok kazandıran yatırım aracı değişti! Uzman isim ‘Yalvarıyorum alın’ diyerek açıkladı

Yatırım işlemlerinde en çok kazandıran araç belli oldu. O isim çok kazandıracak olan yatırım aracını açıkladı.

Milyonlarca vatandaş ellerindeki parayı ikiye katlamak için yatırım yapmaya devam ediyor. Bu doğrultuda en doğru yatırım aracına yatırım yamak isteyen vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor.

Arsa ve arazi yatırımı, son dönemde popüler hale gelen bir yatırım aracı olarak öne çıkmaya başladı. Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, özellikle uzun vadeli düşünen yatırımcıların tarım arazisi edinmeleri gerektiğinin altın çizdi.

tarim-arazileri-miras-yoluyla-bolunemeyecek-kapak.jpg

Geçen yıl gayrimenkule yatırım yapan kişilerin yüzde 90'ı arsa ve arazi alarak bu alanda rekor bir performans gösterdi. Özellikle uzun vadeli yatırım olarak görülen arazi yatırımlarında tarım toprakları uzmanlar tarafından önerilmeye başladı.

"TÜRKİYE'DE İLERİDE ÇOK DEĞERLİ OLACAK"

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, sosyal medya üzerinden konuya ilişkin yaptığı açıklamada, gelecekte daha fazla değer kazanacağını düşündüğü için 10 yıl ve üzeri yatırım düşünenlere tarım arazisi satın almasını önerdi.

toprak-arazi.webp

‘Yalvarıyorum, 10 yıl ve üzeri yatırım düşünceniz varsa ve şu an için müstakil bir ev hayaliniz yoksa, minimum 3-5 dönüm bir tarım araziniz olsun.” diyen Arif Güdül, Tarım arazilerinin, Türkiye'de ileride çok değerli olacağını ve imarlı arsalardan daha fazla değer artışı yaşayacağını aktardı.

GELECEKTE BÜYÜK GETİRİ SAĞLAYACAK

Şu an birçok şehirde tarımsal reform hazırlıkları sebebiyle toplulaştırma uygulamaları tamamlanmış ve yol, elektrik, su gibi altyapıların getirildiğini söyleyen Arif Güdül, sessiz ama etkili bir başlangıç olacağını belirtti.

1436277.jpg

Bugün yapılan tarım arazisi yatırımlarını gelecekte büyük getiriler sağlayacağını belirten Arif Güdül, imarlı arsalardan farklı olarak, tarım arazilerinin sürekli artan bir ihtiyaç olduğunu gıda üretimi ile doğrudan ilişkili olduğunu ifade etti.

Not: Haberde yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.