Engin Polat’ın tahliyesi sonrasında Dilan Polat’tan sevinç çığlıkları! Sosyal medyada ilk paylaşım: ‘Enerci’si yerine geldi

Engin Polat’ın tahliyesi sonrasında Dilan Polat’tan sevinç çığlıkları! Sosyal medyada ilk paylaşım: ‘Enerci’si yerine geldi

Kara para aklama suçlamasıyla tutukluluğu süren Engin Polat’ın tahliyesiyle havalara uçan fenomen Dilan Polat, sosyal medya hesabından ‘Enercii’ şarkısı eşliğinde video paylaştı.

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Polat çiftinin davasında önemli bir gelişme yaşandı. 40'ar yıl hapis cezası talebiyle yargılanan sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün tahliye edildi. Engin Polat'ın serbest bırakıldığını öğrenen eşi Dilan Polat, büyük bir sevinç yaşadı ve kendini tutamayarak sevinç çığlıkları attı.

aw282022-01.jpg

“TÜRK ADALETİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER VE DEVLETİMİZ SAĞ OLSUN”

Dilan Polat ve Engin Polat’ın yargılandığı kara para aklama davasında, 4 tutuklu sanık olan Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün'ün tahliyesine karar verildi. Eşi Engin Polat'ın serbest bırakıldığını öğrenen Dilan Polat, büyük bir sevinç yaşadı, adeta kendisini kaybetti. Polat’ın, "Allah'a şükürler olsun, Türk adaletine sonsuz teşekkürler ve devletimiz sağ olsun" şeklinde sevinç çığlıkları attığı dikkat çekti.

Paylaşılan görüntülerde, sevinçten zaman zaman ağladığı görülen Dilan Polat’ın, eşini almak üzere Çorum’a gideceği öğrenildi.

evimin-diregi-seni-cok-seviyorum-iyi-gunde-kotu-gunde-hastalikta-ve-saglikta-hep-elele-yurek-yurege.jpg

DİLAN POLAT’A ‘ENERCİİ’ GELDİ

Engin Polat ve üç sanık için verilen tahliye kararının ardından Dilan Polat'tan ilk sosyal medya paylaşımı geldi. Instagram hesabından bir hikaye paylaşan Dilan Polat, tahliye kararını 'Enerci' şarkısı ve 'Alo Engin' sözüyle kutladı. Bu kutlama, takipçileri tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, Sıla Doğu da sevinç videosunu arabadan çekerek sosyal medya hesabında paylaştı.

dilaaaan.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.