Engin Polat’tan cezaevinde kafa karıştıran paylaşım! Verilmek istenen mesaj ne? Nihal Candan’ın eşi de paylaştı

Engin Polat’tan cezaevinde kafa karıştıran paylaşım! Verilmek istenen mesaj ne? Nihal Candan’ın eşi de paylaştı

Aylardır cezaevinde bulunan Engin Polat’ın sosyal medya hesabından maskeli paylaşım yapıldı. Eş zamanlı olarak Nihal Candan’ın eşi tarafından da benzer paylaşım gelince kafalar karıştı.

Haklarında kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlar bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çifti aylardır tutuklu yargılanarak cezaevinde bulunuyor. Yasa dışı işler yaptıkları gerekçesiyle tutuklu bulunan çiftten Engin Polat’ın sosyal medya hesabından saatler önce beyaz bir maske fotoğrafı paylaşıldı.

Maskenin ne olduğu ve neden paylaşıldığı, ne mesaj verilmek istendiği tartışılırken benzer bir maske paylaşımı da Nihal Candan’ın cezaevine girmeden önce gizli saklı nikah masasına oturduğu ortaya çıkan eşi Faruk Çiçek’ten geldi.

GİZEMLİ BEYAZ MASKE OLAY OLDU

Yaklaşık 6 aydır cezaevinde bulunan Engin Polat’ın hesabından paylaşılan gizemli beyaz maskeyle ilgili merak uyandı. Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Engin Polat'ın hesabından yapılan paylaşımdaki maske bir bahçe içerisinde yer aldı.

engin-polattt.png

Paylaşıma herhangi bir not düşülmediği dikkat çekerken, Polat’ın kız kardeşi de bu paylaşımı alıntılayarak kendi hesabında paylaştı ve “Ahh çok özledim abim” notunu düştü.

engin.webp

NİHAL CANDAN’IN EŞİNDEN DE MASKE PAYLAŞIMI GELDİ

Cezaevinden çıkan Nihal Candan’ın tutuklanmadan kısa süre önce evlendiği ve tahliyesinden sonra ise boşandıkları öne sürülen Faruk Çiçek de çarpıcı bir paylaşım yaptı. Çiçek, sosyal medya hesabında Engin Polat’ın paylaşımıyla aynı saatlerde, bahçe içerisinde bir maske paylaştı. Maskelerle ilgili komplo teorileri üretilmeye başlandı. Paylaşımların sır perdesi aralanmayı bekliyor.

enginpolatt.png

DİLAN POLAT’IN HESABINDAN DA PAYLAŞIM OLMUŞTU

Geride bıraktığımız aylarda Dilan Polat’ın sosyal medya hesaplarından da bazı paylaşımlar yapılıyor, bu hesapları avukatları, aile yakınları ve menajerleri tarafından kullanılıyordu. Ancak maske paylaşımı hem Engin Polat’ın hesabından ilk kez paylaşılan bir detaydı hem de mesaj içerdiği düşünüldü.

SUÇUNU KABUL ETMEMİŞTİ

İş insanı olduğunu söyleyen Engin Polat, soruşturma sürecinde suçunun olmadığını iddia eden paylaşımlar yapmıştı. İşlerine ara verdiğinde kendileri dışında yanlarında çalışanların da mağdur olacağını ifade eden Polat, tüm sürecin herkes için ağır sonuçları olacağını söylemişti.

Kendisi hakkında yapılan bir paylaşımı alıntılayan Polat, konuyla ilgili fikirlerini yazmıştı.

Polat, şu paylaşımı alıntılamıştı: “Dilan ve Engin Polat’a yöneltilen kara para aklama, uyuşturucu vb. suçlamalar asılsız çıkarsa ve sadece vergi cezası alırlarsa bu suçları ortaya atarak kamuoyunda gerçek algısını yaratan insanlar yargılanacak mı? Çünkü eğer suçlamalar asılsızsa bunun bedeli çok ağır olmalı.”

enginpolat1.jpg

Bu mesajı alıntılayan Polat, “Bunun bedeli sadece şahsiyetimiz için değil şu ana kadar işlerine son vermek zorunda kaldığım 150 emekçi ve süreci bekleyen 300 emekçi için ağır olmalı” ifadelerini kullanmıştı.

Bahçe içinde maske paylaşımı için komplo teorileri gecikmedi. Bazıları “maskeler düşecek” mesajının verildiğimi ifade etti. Kimileri ise Engin Polat’ın farklı planları olduğunu ve buna dair bir mesajın paylaşıldığını öne sürdü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.