İbrahim Oktugan'ın son görüntüleri kan dondurdu 'O anlar saniye saniye kamerada'

İbrahim Oktugan'ın son görüntüleri kan dondurdu 'O anlar saniye saniye kamerada'

İbrahim Oktugan'a eski öğrencisi tarafından yapılan saldırının görüntüleri kan dondurdu.

Eyüpsultan'da 7 Mayıs günü özel bir lisede yaşanan trajik olayda, okul müdürü 74 yaşındaki İbrahim Oktugan, 5 ay önce okuldan atılan Iraklı öğrencisi tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. Saldırının ardından ortaya çıkan kameralardan edinilen görüntülerde, saldırganın soğukkanlılığı ve müdürün son anları yürek burkuyor.

Olayda, yabancı uyruklu öğrenci Y.K. (17), 5 ay önce okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu ve aralarında geçen tartışma dolayısıyla husumet beslediği okul müdürü İbrahim Oktugan'ı odasında silahla vurarak ağır yaralamıştı. Hastaneye kaldırılan Oktugan hayatını kaybederken, olayın ardından yakalanan Y.K. gözaltına alınmıştı.

ogretmen-cinayeti-1.jpg

TUTUKLANDI VE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Y.K., daha sonra çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe ‘kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

SON GÖRÜNTÜLER KORKUNÇ ANLARI GÖSTERİYOR

Saldırının ardından kameralara yansıyan görüntüler ise adeta kan dondurucu. Görüntülerde koşar adımlarla müdürün odasına giren öğrencinin saniyeler içinde aynı şekilde koşup dışarı çıktığı görülüyor. Silahlı saldırı sonrası yaralanan Okul Müdürü İbrahim Oktugan'ın ise yaralı halde odasından çıktıktan sonra yere yığılıp yardım istediği o anlar da kameralara yansıdı.

kaza-121.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.