Epic Games ücretsiz oyun serisine devam ediyor ‘Sonsuza dek bedava oldu

Epic Games ücretsiz oyun serisine devam ediyor ‘Sonsuza dek bedava oldu

Dijital oyun mağazası Epic Games resmen duyurdu. O oyunlar sonsuza dek ücretsiz oldu.

Epic Games Store, dijital oyun dağıtım platformu olarak oyunculara geniş bir oyun yelpazesi sunmaya devam ediyor. Fortnite, Rocket League ve Gears of War gibi oyuncuların çok beğendiği popüler oyunların geliştiricisi olan Epic Games, kendi mağazası aracılığıyla da birçok bağımsız ve büyük yapımı oyunculara sunuyor. Öte yandan mağaza ücretsiz oyun kampanyaları ile de adından söz ettiriyor.

Her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam eden Epic Games, Aktif kullanıcı sayısını artırmak için ücretsiz oyunlar kampanyasını sürdürdü. Bu kapsamda platformun son ücretsiz oyunu Freshly Frosted ve Rumble Club oldu.

epic-games-store-my-achievements-update-april-2022-1920x1080-9bac47fb382b.jpg

Freshly Frosted adlı eğlenceli bulmaca oyununu ücretsiz hale getirdi. Freshly Frosted, renkli ve keyifli grafikleriyle dikkat çekiyor.

Freshly Frosted, normalde platformda 17 TL'ye satılıyor. Epic, 27 Haziran'a kadar bu oyunu ücretsiz olarak kullanıcılara sundu. Bunun yanında Rumble Club-Free Game of The Week Bonus kapsamında ücretsiz olarak 27 Haziran'a kadar oyun kütüphanesine eklenebilecek.

f0f45684455c665f587d9d36441c648b245775261738fd8bd17a362714117acf.jpg

SONSUZA DEK SAHİBİ OLACAKLAR

Epic Games hesabı olan kulanıcılar kısa süreliğine ücretsiz olan Freshly Frosted, bir kez ücretsiz kütüphanelerine eklediklerinde sonsuza dek bu oyunu ücretsiz olarak kullanabilecekler.

Freshly Frosted adlı oyun, bağımsız, simülasyon ve bulmaca odaklı olurken oyuncuların, donut fabrikasında bulmacaları çözmek için taşıma bantları yerleştirmesi gerekiyor. Söz konusu eğlenceli oyuna 27 Haziran’a kadar ücretsiz sahip olabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.