Erden Timur çoştu

Erden Timur çoştu

Uzun süredir kameralardan uzak duran Erden Timur, bir aşiret düğününde görüldü.

Galatasaray'ın eski Başkanvekili Erden Timur, uzun süredir kameralardan uzak duruyordu. Timur, dün akşam Şırnak'ta bir aşiret düğününde halay çekerken görüntülendi.

SÜRPRİZ VEDA VE UZUN SESSİZLİK

2 yıl boyunca Galatasaray'da başkanvekilliği görevi yürüten Erden Timur, bu yılki seçimde Dursun Özbek yönetiminde yer almamıştı. Erden Timur, veda konuşmasında uzun süredir iftiralara maruz kaldığını ve bu nedenle ayrıldığını açıkladı.

erden-timur-2412.webp

ŞIRNAK'TA HALAY ÇEKERKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Görevinden ayrıldıktan sonra sessizliğe gömülen Erden Timur, dün akşam Şırnak'ta bir aşiret düğününde eğlenirken görüntülendi. Timur'un halay çektiği anlar sosyal medyada da gündem oldu.

erden-timur-3.webp

ERDEN TİMUR KİMDİR?

1981 yılında Mersin'de doğan Erden Timur, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Ardından iş hayatına atılan Timur, NEF Gayrimenkul markasını kurdu ve Türkiye'nin en önemli gayrimenkul yatırımcılarından biri haline geldi. 2015 yılında Nef Vakfı'nı kurarak da sosyal sorumluluk projelerine imza attı.

Erden Timur, 2022 yılında Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili seçilmiş, ancak 2 yıllık görev süresi sonunda görevi bıraktı.

erden-timur.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.