Erdoğan resmen açıkladı: O desteklerin süresi uzatıldı

Erdoğan resmen açıkladı: O desteklerin süresi uzatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, destek programlarıyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, üç haftanın ardından Beştepe'de yeniden toplandı. Kritik toplantıya başkanlık yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, destek programlarıyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. "2 yıldır uyguladığımız destek programımızı, sosyal devlet vasfımızın bir gereği olarak 2024 yılının sonuna kadar uzatıyoruz" ifadelerini kullandı.

KABİNE TOPLANTISI SONA ERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basına kapalı toplantı, 3 saat 20 dakika sürdü. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, kameralar karşısında açıklama yaptı.

DESTEK PROGRAMI UZATILIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Vatandaşlarımızdan bunu talep ederken devlet olarak biz de üzerimize düşeni yapıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yükünü hafifletmek için onların yanında oluyoruz. Türkiye aile destek programıyla ihtiyacı olan kardeşlerimize nakdi destek ulaştırdık. Dar gelirli ailemize 88.2 milyar liranın üzerinde destekte bulunduk. 2 yıldır uyguladığımız destek programımızı, sosyal devlet vasfımızın bir gereği olarak 2024 yılının sonuna kadar uzatıyoruz."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.