Erdoğan talimat verdi! Ücretsiz doğalgaz ve ÖTV'siz cep telefonu satışı geliyor

Erdoğan talimat verdi! Ücretsiz doğalgaz ve ÖTV'siz cep telefonu satışı geliyor

Birçok sektör zam yağmurların altında kalmaya devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz doğal gazının bir yıl boyunca belirli bir kısmının ücretsiz verilmesine ve gençlerin bir defaya mahsus aldıkları telefon ve tablet bilgisayar ÖTV alınmaması talimatını verdi.

Hükümet enflasyonun etkilerini gidermek amacıyla kolları sıvadı. Karadeniz doğal gazının bir yıl süreyle gazın 25 metreküplük bölümünün ücretsiz olması planlanırken, gençlerin bir defaya mahsus aldıkları telefon ve tablet bilgisayardan ÖTV alınmayacak. İşte detaylar...
Enflasyonla beraber artan hayat pahalılığı başta gıda olmak üzere bir çok alanda etkisini göstermeye devam ediyor. Bu nedenle, enflasyonun etkisini azaltmak amacıyla Karadeniz doğal gazının evlere verilmeye başlamasıyla birlikte bir yıl süreyle gazın 25 metreküplük bölümünün ücretsiz olması planlanıyor. Ayrıca, bir defaya mahsus gençlerin aldıkları telefon ve tablet bilgisayardan ÖTV alınmayacak.

İstanbul''da doğalgaza indirim - Son Dakika Ekonomi Haberleri | Ntv Para

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TALİMATI VERDİ
Hükümet toplumun tüm kesimlerini rahatlatacak projeler üzerinde çalışıyor. Bakanlıklar tarafından çalışmaları yürütülen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın talimatı ile iki önemli çalışma devreye girecek.

Doğalgaz krizi kapıda: Elektrik tüketimi ve sanayiyi de vuracak

25 METREKÜP BİR YIL ÜCRETSİZ OLACAK
Karadeniz doğal gazının mart ayında sisteme verilmeye başlanmasından sonra bir yıl süreyle vatandaşın evinde kullandığı gazın 25 metreküplük bölümünün ücretsiz verilmesine ilişkin çalışma yapılıyor. Maliyet hesaplamaları sonrasında nihai karar verilecek.

Eski telefon veya tablet nasıl değerlendirilir? | DonanımHaber

ÖTV''SİZ ALINACAK, ÜÇ YIL SATILAMAYACAK
Sabah''tan Zübeyde Yalçın''ın haberine göre bir defaya mahsus olmak üzere gençlerin aldıkları telefon ve tablet bilgisayarlar ÖTV''siz satılacak. Ancak gençler aldıkları cihazları üç yıl süre ile satamayacak.

İkinci El Tablet ve Telefon Satışlarında Düzenleme

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.