Esenyurt’ta sokakta silahlı saldırı

Esenyurt’ta sokakta silahlı saldırı

Esenyurt'ta, Emre Balaban ve Ş.B. arasında önceden var olan husumet nedeniyle, V.T. isimli kişi tarafından sokakta silahlı saldırıya uğradı.

Olay, saat 19.20 sıralarında Fatih Mahallesi, 933. Sokakta gerçekleşti. V.T., karşılaştığı Emre Balaban (18) ve Ş.B. (20) üzerine tabancayla ateş açtı. Saldırının ardından yaya olarak olay yerinden kaçan V.T. hakkında polis ve sağlık ekipleri hemen harekete geçti.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları hemen ambulansla hastaneye kaldırdı. Ne yazık ki, Emre Balaban yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ş.B. ise yaralı olarak tedavi altına alındı.

66990473a97195e87dbbb19d.webp

Olayın gerçekleştiği anlar, çevredeki bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Emre Balaban ve Ş.B. sokakta yürürken, V.T.'nin köşeden koşarak yaklaştığı ve ardından ateş açtığı görülüyor. İki genç, kendilerini korumak için bir otomobilin arkasına sığınmaya çalışırken yere düşüyorlar. Bu talihsiz ve şiddetli olay sonrasında, polis ekipleri V.T.'nin yakalanması için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

66990472a97195e87dbbb19b.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.