Eskiyen buzdolabı lastikleri tek hamlede yeni gibi olacak! İlk günkü haline döndüren yöntem

Eskiyen buzdolabı lastikleri tek hamlede yeni gibi olacak! İlk günkü haline döndüren yöntem

Buzdolabı lastiklerini tamirciye gerek duymadan, sökmeden eski haline getirmek mümkün...

Yaz geldi. Buzdolabının lastikleri eskidiyse, dolabınızın sıcak hava alması da yiyeceklerinizi bozacaktır. Çünkü lastikler eskidiğinde buzdolabınızın kapağı sıkıca kapanmayacaktır. Bunun tek çözümü, lastiklerin eski haline dönmesidir. Ancak bunu tamirciye ihtiyacınız olmadan da yapabilirsiniz.

Eskiyen buzdolabı lastiklerinizi tamirciye gerek olmadan, çocukların bile uygulayabileceği bir yöntemle eski sağlığına kavuşturabilirsiniz. Peki, bunu nasıl yapacaksınız? İşte sizin için o harika püf nokta…

product-morozilnaya-kamera-liebherr-fnf-4605-pure-6ac5bc50c092754a6a599749f13622ef.webp

ESKİYEN BUZDOLABI LASTİĞİ NASIL TAMİR EDİLİR?

Buzdolabının lastikleri eskiyen milyonlarca kişi ya atmak istiyor ya da tamirci çağırarak lastikleri değiştirmede çare buluyor. Ancak bunların hiçbirine gerek yok. Lastiklerin iyi tutup tutmadığını anlamanın ve ardından eski haline gelmesini sağlamanın bir yöntemi bulunuyor. Üstelik o kadar basit ki…

ff33otzkz0u7dxg94btrtc2fjg5bhyzv.webp

Eskiyen buzdolabı lastiklerini eski haline getirmek için fön makinesi kullanabilirsiniz. Çalışır haldeki fön makinesini lastiklere yakın şekilde tutup bir süre gezdirdiğinizde, eski esnek hallerine döndüklerini fark edebilirsiniz.

Böylece buzdolabınızın kapağı eskisinden daha iyi kapanmaya başlayacaktır. Bu basit yöntem sayesinde lastiklerin değişimi gibi masrafların bulunmayacağını bilmelisiniz. Üstelik vaktiniz de size kalacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.