Esra Ezmeci'yi şoke eden itiraf. Yasak dinlemediler VPN girip en özellerini anlattılar

Esra Ezmeci'yi şoke eden itiraf. Yasak dinlemediler VPN girip en özellerini anlattılar

Beyaz TV'de yayınlanan "Yeni Baştan" programının sezon finalinin ardından Esra Ezmeci, Instagram'da takipçilerinden gelen soruları yanıtlamaya devam etti.

Ancak, Instagram'ın Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından "katalog suçlar" kapsamında erişime kapatılmasıyla birlikte, Ezmeci ve takipçileri VPN kullanarak platforma giriş yaptı ve burada özel hayatlarını paylaşmaya devam etti.

"KOCAMI ALDATTIM"

Ezmeci'nin Instagram hesabına gelen bir soru, dikkat çekti. Bir takipçisi, "Kocamı aldattım, devam etmeli miyim? Pişman değilim," şeklinde bir itirafta bulundu. Ezmeci, bu itiraf karşısında önce şaşkınlık yaşadı, ardından yanıt verdi, "Burada önemli olan, neden aldatmaya ihtiyaç duyduğunuz. Görünüşe göre ilişkinizde bazı eksiklikler var ve ilişkiniz istediğiniz gibi değil. Yapmanız gereken, ya ilişkiyi sonlandırmak ya da ilişkiyi düzeltmek."

640xauto-14.webp

EVLİLİĞİ BİTİRMEK DAHA DOĞRU

Ezmeci, aldatmanın kişiyi suçlu hissettirmese de uzun vadede içsel bir pişmanlık yaratabileceğini belirtti. "Aldatmak yerine evliliği bitirmek daha doğru bir seçim olacaktır," şeklinde konuştu. Esra Ezmeci'nin bu açıklamaları, takipçileri arasında geniş yankı buldu ve sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.