Ev sahibinden ‘Evden çık’ büyüsü! Görenler hayrete düştü: Tüyleri diken diken oldu

Ev sahibinden ‘Evden çık’ büyüsü! Görenler hayrete düştü: Tüyleri diken diken oldu

Nevşehir’de ev sahibi ile kiracı arasında yaşanan olay hayrete düşürdü.

Nevşehir'de yaşanan olağanüstü bir olay, ev sahibi ile kiracı arasındaki ilişkiyi oldukça ilginç bir boyuta taşıdı. Jandarma ekiplerinin, ev sahibi ve kiracı arasında çıkan kavgaya müdahale etmek üzere gittiği evde, beklenmedik bir durumla karşılaşıldı.

Yapılan incelemeler sonucu, evin bahçesindeki foseptik çukurunda, kiracıların fotoğrafları ile birtakım kemiklerin olduğu tespit edildi. Bunun yanı sıra, ev sahiplerinin, define aramak amacıyla bahçeye derin bir kuyu kazdığı da ortaya çıktı. Bu durum, büyük şaşkınlık yarattı.

640xauto-2.webp

JANDARMA EKİPLERİ ORTAYA ÇIKARDI

Nevşehir'de, yeni ev sahipleri tarafından hazine bulma umuduyla yapılan kaçak kazılar sonucu ortaya çıkan olay, kiracı ile ev sahibi arasındaki ilişkileri gerginleştirdi.

Ev sahiplerinin, kiracıyı evden çabucak çıkarmak için büyü yapmaya başvurduğu ve bu amaçla foseptik çukuruna kiracılara ait fotoğraflar ile kemikler attığı ortaya çıktı. Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucunda bu bilgiler açığa çıkarken, olay yerinde bulunan malzemeler toplanarak delil kabul edildi.

640xauto.webp

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNDÜ

Olay, dün akşam saatlerinde Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyünde yaşandı. Öne sürülen bilgilere göre Mazı köyünde kaçak gömü aramak isteyen kişiler önce define araması yapabilecekleri 2 katlı evi satın aldı.

Şahıslar, satın aldıkları evdeki dairenin birinde oturan kiracıyı evden çıkması için ikna etmeye çalıştı. Ancak evde yaşayan kiracı aile çıkmak istemediğini söyledi. Bunun üzerine taraflar arasında gerginlik çıktı.

Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, kiracı taraf jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri hayrete düşüren başka bir olayla karşı karşıya kaldı.

buyu2.webp

FOSEPTİK ÇUKURUNDAN BÜYÜ ÇIKTI

Nevşehir'de yaşanan sıra dışı olayda, yeni ev sahibinden şikayetçi olan Servet D., birkaç gün önce evin yeni sahiplerinin foseptik çukuruna bir şeyler attığını belirtti.

Bu bilgi ışığında araştırma yapan jandarma ekipleri, foseptik çukurunda kiracılara ait fotoğrafların bağlı olduğu hayvan kemikleri buldu. Yapılan incelemeler sonucunda, yeni ev sahiplerinin, kiracıları evden çıkarmak için büyü yaptırdığı ve bu büyü malzemelerini foseptik çukuruna attıkları ortaya çıktı. Bu anlar, güvenlik kameralarına da yansıdı.

640xauto-1-001.webp

BİR DE DEFİNE AVI İÇİN ÇUKUR KAZMIŞLAR

Çevredeki aramalarını genişleten jandarma ekipleri, evin bahçesinde yaklaşık 30 metre derinliğinde bir çukur tespit etti. Yapılan araştırmalar sonucunda, evi yeni alan kişilerin, bahçede define aramak amacıyla bu çukuru kazdıkları ve evi de bu amaçla satın aldıkları anlaşıldı. Jandarma ekipleri, evi satın alan kişi ile birlikte define arayan bir diğer kişiyi gözaltına aldı.

"BURADA HAZİNE ARIYORLAR"

Mazı Köyü Muhtarı Cafer Kaygısız basına yaptığı açıklamada, “Jandarmalarla beraber buradaki suç aletlerini çıkarttık. 30 metre çukur kazmışlar. Olay yeri incelemeyi çağırdık. Arkadaşlar ilgileniyor. Burada hazine arıyorlar. Kaçak kazı yapmak için buradaki evi satın almışlar” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.