Evinizi renklendirin 'Pratik yılbaşı süsleri önerileri'

Evinizi renklendirin 'Pratik yılbaşı süsleri önerileri'

Sevdikleriyle yeni yıla eğlenceli ve renkli girmek isteyenler, ev yapımı yılbaşı süsleri seçeneklerini değerlendirebilirler.

Yılbaşı süs malzemeleri, hazır alınabildiği gibi evde pratik ve kolay bir şekilde yapılabiliyor. Özellikle iç dekorasyon ve ağaç süslemesinde evde yapılan süslerden sıklıkla faydalanılıyor.

Yılbaşı Ağacı Süsleme Fikirleri - Arcadium Blog

Evde yılbaşı süsleri yapmak için karton, sim, parlak kağıtlar, jelatin kaplamalar, ataçlar, sarmaşıklar ve çok daha fazlası kullanılabiliyor. Farklı şekillerde yapılan süsler sayesinde ortamda bambaşka bir atmosfer oluşturmak da mümkün oluyor.

KAPI SÜSÜ

Yılbaşı Makrome Kapı Süsü – Zeos Store

Gelen misafirlerinizi neşeyle karşılayabileceğiniz kapı süsü yaparak yılbaşı süslemelerine başlayabilirsiniz. Ev yapımı yılbaşı kapı süsü için öncelikle yuvarlak bir tahtaya ihtiyacınız var. Ayrıca evde kağıttan ya da kartondan bir yuvarlak çizerek ortasını simir şeklinde kesebilirsiniz. Ardından kırtasiyeden yeşil çimler satın alabilir ya da evde yeşil ipleri yapıştırabilirsiniz. Son olarak yuvarlak yılbaşı çiçeklerinize ihtiyacınız olacak. Bunları da dilerseniz keçeden yuvarlaklar hazırlayıp kapı süsünüze yapıştırabilirsiniz.

ÇAM AĞACI SÜSLERİ

VIP KALİTE 5 METRE ALTIN ZİNCİR SÜS YILBAŞI AĞACI SÜSLERİ ALTIN NOEL AĞACI ZİNCİRİ ÇAM AĞACI ZİNCİRİ ALTIN VİTRİN DEKOR ZİNCİRİ - Antika ve Koleksiyon - kitantik | #12072212000164

Keçeden çam ağacı süsleri hazırlamak yılbaşı süsleme fikirleri arasında üst sıralarda yer alıyor. Bunun için önce kağıda şeklini çizin ve keçenin üzerine yapıştırarak kesin. Ardından dilediğiniz gibi ipler ya da keçe motifler hazırlayarak renklendirebilirsiniz.

KAĞITTAN YILBAŞI SÜSLERİ

CHRISTMAS DRESS MAKING ????/ Paper Christmas Ornament | Christmas Ornament Making - YouTube

Kağıttan kolay yılbaşı süsleri hem çocuklarınızla eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak hem de size dilediğinizce süsleme imkanı sunacaktır. Farklı pullar ve simlerle renklendirebileceğiniz yılbaşı süsleri için kalın keçeli kalemleri kullanabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.