Eylem Tok ve oğlu hakkında bomba iddia: Türk kurye detayı dikkat çekti

Eylem Tok ve oğlu hakkında bomba iddia: Türk kurye detayı dikkat çekti

Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında flaş bir iddia gündeme geldi.

1 Mart'ta Kemerburgaz'da meydana gelen ölümlü kazanın ardından yurt dışına kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, geçtiğimiz günlerde ABD'de yakalanmıştı. Bugün hakim karşısına çıkması beklenen anne oğlunun yakalanışına dair çarpıcı bilgiler ortaya atıldı.

Bazı basın yayın organlarında, Tok ve Cihantimur'un sık sık dışarıdan yemek siparişi verdikleri ve son siparişi getiren kuryenin bir Türk olduğu iddia edildi. Bu iddiaya göre, kurye şüpheli duruma düşerek durumu yetkililere bildirdi ve anne oğul bu sayede yakalandı.

eylem-tok-41241.webp

Ancak gazeteci İbrahim Haskoloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu iddiaları yalanladı. Haskoloğlu, yakalayan polis departmanıyla görüştüğünü ve bilginin asılsız olduğunu teyit ettiğini belirtti.

Haskoloğlu ayrıca, "Türk TV kanallarının 'Eylem Tok ve oğlunu, Türk kurye yakalattı' şeklinde haberleri tamamen asılsız. Bugün yapılacak duruşma aşağıda yazdığım bilgiler üzerinden görülecek. Şu olayda bile uyduruk haberlerle ilgi çekmeye çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.

eylemjpg-fton7g1kf0e3cqm-72e2qq.jpg

Tok ve Cihantimur'un Küba'ya seyahat etmek için sahte pasaport almaya çalıştığı da iddialar arasında yer alıyor. Bugün yapılacak duruşmada, Tok ve Cihantimur'un iade talebi ve yasal süreç ele alınacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.