EYT'liler çifte bayram edecek tarih verildi!

EYT'liler çifte bayram edecek tarih verildi!

Milyonlarca EYT'li, ilk maaşlarını alacakları Nisan ayına ilişkin yaşanan gelişmeler devam ediyor. EYT'li 10 gün sonra paraya doyacak. İşte detaylar...

Meclis Genel Kurulu''ndan geçerek Resmi Gazete''de yayımlanan EYT düzenlemesinin ardından milyonlarca vatandaş, heyecanla işlemlerinin tamamlanmasını bekliyor. İlk maaşlarını nisan ayında alacak olan EYT''liler, maaşlarının beraberinde promosyon ödemesi de alabilecekler. 

Bir yandan bankalar vitesi arttırdı. EYT''liler ilk maaşlarını Nisan ayında alacak. Buna istinaden promosyon ödemesi alacaklar. Henüz promosyonlar 7.500 - 10.000 lira arasında değişiyor. Lakin uzmanların yorumlarına göre bu rakam artabilir.

Diğer yandan ise EYT''liler bu ay Ramazan bayramı ikramiyesi alacak. Henüz resmi olarak 1.000 lira olarak gözüken bayram ikramiyelerinin seçim öncesi bir müjdeyle 2.000 - 2.500 lira olarak açıklanması bekleniyor. Lakin konuyla alakalı henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın ilerleyen günlerde konu hakkında emeklilere müjde vermesi bekleniyor.

Dolayısıyla emekliler Nisan ayında alacakları maaşlara istinaden, promosyon ve emekli bayram ikramiyeleri de alacak, Nisan ayında çifte müjde yaşayacaklar..

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.