Fast food devi o ürünün satışlarını alelacele durdurdu 'Hasta ettiği ortaya çıktı'

Fast food devi o ürünün satışlarını alelacele durdurdu 'Hasta ettiği ortaya çıktı'

Fast food devi o ürünün satışlarını apar topar durdurma kararı aldı. Hasta ettiği ortaya çıkmasının ardından şikayet üstüne şikayet yağdı.

İsrail’e verdiği destek nedeniyle protestoların odağında olan ünlü fast food markası, Bill Gates'in yapay et burgerlerini durdurma kararı aldı. Müşteriler Yapay et burgerlerinin kullanıldığı iddia edilen şubelerde tadının iğrenç olduğundan ve kendilerini hasta hissettirdiğini söylemesinin ardından ünlü şirkete şikayet üstüne şikayet yağdı.

Şikayetlere sessiz kalamayan firma Bill Gates'in yapay et burgerlerinin satışını durdurma kararı aldı. Şirket, müşteri memnuniyetinin her zaman en önemli önceliği olduğunu ve bu kararın da bu ilke doğrultusunda alındığını belirttiği öne sürülüyor

Yapay et burgerlerini ise menülerden kaldırıldığı iddia edildi. Özellikle vegan ve vejateryanların tercih ettiği yapay et burgerleri tekrar gündem oldu. Yapay et denen yiyecekler aslında Bill Gates’in şirketi Impossible Foods tarafından üretiliyor.

phvcn7yh4vazylrjrh3m-0.jpg

Yapay et menüsünü kaldırdığı iddia edilen Ünlü Fast Food şirketi ise gelecekte yeni ve daha lezzetli alternatifler sunmak için çalışmalara devam edeceğinin de altı çizildi.

MCDONALD’S OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Bill Gates'in şirketi Impossible Foods, bu karara tepki gösterdi. Bill Gates’in şirketi Fast food devinin, yapay ete olan yatırımlarını gözden geçirmesi gerektiğini savundu. Impossible Foods, ürünlerinin tadının sürekli olarak geliştirildiğini ve gelecekte daha fazla tüketicinin yapay eti tercih edeceğine inandığını da belirtti.

k-photo-lifestyle-2020-01-beyond-beef-vs-impossible-burger-2020-alternativemeat-impossibleburger-363.jpg

Öte yandan bu şirketin Mcdonald’s olduğu iddia edildi. McDonald's ve Impossible Foods arasındaki işbirliği, McDonald's'ın geçmişte Impossible Foods'un bitki bazlı et ürünlerini bazı restoranlarında deneme amaçlı olarak sunmasıyla başladı. Örneğin, 2019 yılında McDonald's Kanada'da "P.L.T." (Plant, Lettuce, Tomato) adı verilen bir burgeri Impossible Foods'un bitki bazlı köftesiyle piyasaya sürdü. Ancak, McDonald's genel olarak Impossible Foods'un ürünlerini düzenli olarak menüsünde yer vermediği de biliniyor.

mcdonalds1.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.