Fenerbahçe boşa kürek çekti! 15 milyon Euro çöpe gitti

Fenerbahçe boşa kürek çekti! 15 milyon Euro çöpe gitti

Fenerbahçe’de yeni sezon çalışmaları devam ederken, Ali Koç’u küplere bindirecek haber geldi.

Süper Lig’de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’de yeni sezonun kadro planlaması için çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Yaz transfer dönemine yavaş giren sarı lacivertlilerde ayrılık haberleri ardı ardına gelirken, elde edilen son dakika bilgisi gündeme bomba gibi düştü.

Picture background

Fenerbahçe, 15 milyon Euro’ya aldıkları yıldız oyuncunun takımdan ayrılacağı haberini alan Ali Koç, sinirden küplere bindi.

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe’de peş peşe ayrılık haberleri yaşanırken, iddialara göre Fenerbahçe, Cengiz Ünder ile yollarını ayrılıyor.

Sarı kanarya, Fransız ekibi Marsilya’dan transfer ettikleri milli Cengiz Ünder’e 15 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

Beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen milli futbolcu için Avrupa’dan gelen iki resmi teklif mektubu Fenerbahçe yönetimine ulaştı.

Cengiz Ünder için 10 ile 12 milyon Euro'luk teklifler gelirken yönetim teknik direktör Jose Mourinho ile bir görüşme gerçekleştirdi ve satışına onay aldı.

Ulaşılan bilgilere göre, bu hafta içi hem futbolcu hem de menajeri ile bir görüşme gerçekleşecek ve karar iletilecek.

Cengiz Ünder geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 33 maça çıktı. Yıldız futbolcu, 9 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.