Fenerbahçeli Özgür Özel’den Galatasaray’a tebrik

Fenerbahçeli Özgür Özel’den Galatasaray’a tebrik

Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray’a CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den tebrik geldi.

Geçtiğimiz Pazar Fenerbahçe – Galatasaray karşılaşmasının ardından Fener’in galip gelmesi üzerine tüm gözler Konyaspor ve Galatasaray maçına çevrildi.

Şampiyonu belirleyecek olan maçı 3-1 skorla Galatasaray kazandı. Böylece Galatasaray 2023-2024 Süper Lig sezonun şampiyonu oldu.

Bu zaferle birlikte 24. Şampiyonluğunu elde eden Galatasaray ayrıca 102 puanlar tarihi bir rekor kırarak Ligi en yüksek puanla bitiren takım ünvanını Fenerbahçe’den aldı.

Şampiyonluğun ardından taraftarlar sokağa çıkarak dört bir yandan kutlamalar yaptı. Galatasaray’ın şampiyonluğuna bir tebrik de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den geldi.

thumbs-b-c-58d23a5686934fe4c86aa34624352013.jpg

KUTLAMA MESAJI PAYLAŞTI

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından kurultayda oy çoğunluğu ile seçilen CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturan Özgür Özel, 24. Şampiyonluğu elde eden Galatasaray’ı sosyal medya hesabında kutladı.

6609be3e4c39702a7b77c125.webp

Özgür Özel, X hesabından yaptığı paylaşımda takımı yönetimi tebrik etti. Türkiye Süper Ligi 2023-2024 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Spor Kulübü'nü, teknik kadrosunu ve sporcularını kutlayan CHP Genel Başkanı, önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan kulüplere de başarılar diledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu biliniyor.

asdadasdsdsdsdasd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.