Ferdi Kadıoğlu tarihe geçti ‘Sözleşme detayları belli oldu'

Ferdi Kadıoğlu tarihe geçti ‘Sözleşme detayları belli oldu'

Ferdi Kadıoğlu, Brighton'a transfer oldu. Sözleşmedeki detaylar ise belli olmaya başladı.

Süper Lig'in yıldızı Ferdi Kadıoğlu, İngiliz devi Brighton & Hove Albion'a transfer oluyor. 6 yıllık Fenerbahçe macerasında piyasa değerini 20 katına çıkaran milli futbolcu, sarı-lacivertlilerin kasasına 30 milyon Euro bırakacak.

2018 yılında NEC Nijmegen'den 1.5 milyon Euro karşılığında transfer edilen Ferdi Kadıoğlu, kısa sürede Fenerbahçe'nin vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. Gelişimiyle dikkat çeken genç yetenek, İngiltere Premier Lig'e açılan kapılarla kariyerine yeni bir sayfa ekliyor.

ferdi-kadioglu.jpg

30 MİLYON EURO'LUK REKOR

Ferdi Kadıoğlu'nun transferi, Fenerbahçe tarihindeki en yüksek bedelli satış olarak kayıtlara geçecek. Aynı zamanda, Süper Lig'de forma giyen futbolcular arasında en yüksek piyasa değerine sahip oyuncu unvanını da elinde bulunduracak.

BRİGHTON İLE 5 YILLIK SÖZLEŞME

Milli futbolcu, Brighton ile 5 yıllık bir sözleşme imzalayacak. Sözleşmesinde yer alan orta vadeli bonuslar ve gelecekteki satışlardan elde edilecek pay, transferin toplam değerini daha da artırabilir.

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe formasıyla 204 maça çıktı, 18 gol attı ve 22 asist yaptı. Sarı-lacivertlilerle Türkiye Kupası'nı kazanmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.