FETÖ'nün manevi oğlu Enes Kanter'in şaşırtmayan paylaşımı

FETÖ'nün manevi oğlu Enes Kanter'in şaşırtmayan paylaşımı

Ölen FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu olarak bilinen basketbolcu Enes Kanter, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in 'manevi oğlum' dediği firari basketbolcu Enes Kanter, Gülen'in ölümü sonrası sosyal medya hesabından FETÖ elebaşını rüyasında gördüğünü söyleyerek fotoğrafları ile beraber bir de not ile paylaştı.

İşte Enes Kanter'in o paylaşımı:

"Emanetin Emanetimizdir Ey Yiğit Hocam!

O kutsal emanetini yerde

Bırakmayacağım!

Bırakmayacağız!

Bıraktırmayacağız!

Vallahide

Billahide

Tallahide

Sen, bana bir babadan, bir aileden, bir Hocadan daha yakındın. Sana daha söylemediğim, paylaşmadığım, anlatmadığım, soramadığım o kadar çok duygularım, hayallerim vardı ki. Artık bu dünya da herşeyini kaybettin ey Enes, bana daha ne ihtiyaç var derken bile yine gelip girdin rüyama daha bir kaç saat önce. Seni her ziyaretimdeki tebessümünü , dokunmadık gönül, girilmedik ev, tutulmadık el bırakma diyişini, ulaşılmadık Hizmet eri, ziyaret edilmedik okul-yurt-müessese bırakma diyişini, yüzüne tebessüm koymadığın minik bırakma diyişini, Selamımı ulaştırmadık belde bırakma diyişini ve tam yanından ayrılırken “Devam Enes bey” diyip tekrar son bir tebessümünü unutmayacağım, unutturmayacağım. 1938-♾" dedi.

gaceycfwwaarppo.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.