Feyza Civelek'in kardeşi de oyuncu çıktı! Oynadığı dizi reyting rekorları kırıyor

Feyza Civelek'in kardeşi de oyuncu çıktı! Oynadığı dizi reyting rekorları kırıyor

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay'ı Feyza Civelek, sosyal medya hesabından erkek kardeşi Ömer Nadir Civelek'in doğum gününü kutladı. Bu paylaşımla birlikte Ömer Nadir Civelek'in de oyuncu olduğu ortaya çıktı.

Feyza Civelek'in annesi Melis Civelek, Kızılcık Şerbeti dizisinin senaristlerinden biri. Bu durum, Feyza Civelek'in diziye torpille girdiği yönündeki iddialar çok sık gündeme geliyor. Şimdi ise Feyza Civelek'in kardeşinin de oyuncu olması ve iddialı projelerde yer alması, bu iddiaları yeniden alevlendirdi.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, sosyal medya hesabı üzerinden erkek kardeşi Ömer Nadir Civelek'in doğum gününü fotoğrafla kutladı.

gbdfr.jpg

ÖMER NADİR CİVELEK HANGİ DİZİDE OYNUYOR?

Ömer Nadir Civelek, Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde site görevlisinin oğlu Ömer karakterini canlandırıyor.

gdn.jpg

TORPİL İDDİALARI TARTIŞMA KONUSU

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, Melis Civelek'in çocuklarının oyunculukta torpil kullandığına dair eleştiriler yer alıyor. Bazı kullanıcılar, bu durumun adaletsiz olduğunu ve yetenekli diğer oyunculara haksızlık yapıldığını savunuyor.

dfbg.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.