Fiat Egea Sedan bakın kaç paraya indi. Sudan ucuz ama alan yok

Fiat Egea Sedan bakın kaç paraya indi. Sudan ucuz ama alan yok

Sosyal medyadan paylaşım yapan bir vatandaşa sıfır kilometre "Fiat Egea sedan 799.900 lira oldu ama alan yok" diye isyan etti.

Son yıllarda Türkiye’deki ekonomik kriz, döviz kuru ve enflasyondaki artışlar, TL’nin değer kaybı ve diğer ekonomik sıkıntılar otomobil piyasasını da olumsuz etkiledi. Fiyatların artması nedeniyle nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar, bankaların taşıt kredilerine yönelmek istese de kredi faizlerindeki yükseliş, kredi çekmeyi iyice zorlaştırdı. Bu durum, vatandaşların uygun fiyatlı araçlara bile ilgi göstermemesine yol açtı.

İkinci el araç piyasası neredeyse durma noktasına gelirken, markaların indirim yapmasına rağmen sıfır araç piyasası da zor günler geçiriyor. Türkiye’de en çok satış yapan otomobil markalarından biri olan Fiat da bu durumdan etkilenenler arasında.

Bir vatandaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu duruma dikkat çekerek tepkisini dile getirdi. "Sıfır kilometre Fiat Egea Sedan 799.900 liraya çıktı" diyen vatandaş, kimsenin bu araca ilgi göstermediğini belirterek "alan yok" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-08-08-082548.png

Bu paylaşıma birçok yorum geldi; bazı vatandaşlar benzin fiyatlarının pahalılığından şikayet ederken, bazıları ise araç fiyatlarının hala çok yüksek olduğunu savundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.