Fiat Egea’dan görülmemiş dev kampanya ‘Duyan bayiye koşuyor’

Fiat Egea’dan görülmemiş dev kampanya ‘Duyan bayiye koşuyor’

Fiat Egea, hayranlarını sevindirecek dev kampanyaya imza attı.

Türkiye'nin en çok tercih edilen otomobillerinden biri olan Fiat Egea, hayranlarını sevindirecek bir kampanyaya imza attı. Ağustos ayı itibarıyla başlayan kampanya kapsamında Egea'nın fiyatı, neredeyse ikinci el seviyesine indirildi.

Normalde 969.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Fiat Egea, kampanya ile birlikte 799.900 TL'ye kadar düşürüldü. Bu büyük indirim, otomobil pazarında büyük bir yankı uyandırarak, hem yeni araba almak isteyenleri hem de ikinci el piyasasını etkileyecek gibi görünüyor.

170 BİN TL İNDİRİM

Kampanya, Egea Sedan 1.4 Fire 95 HP modelini kapsıyor. İndirim tutarı ise 170 bin TL olarak belirlendi. Kampanya 2 Eylül 2024'e kadar devam edecek. Araç fiyatı ise 799.900 TL'den başlayan fiyatlarla (metalik renk ve ekstra donanımlar hariç) başlıyor.

egea-2.webp

NEDEN FİAT EGEA?

Geniş iç mekan aileler ve uzun yolculuklar için ideal bir sürüş imkanı tanıyan Egea, yüksek yakıt verimliliği cebinizi yormayan bir sürüş deneyimi sağlıyor. Şık ve spor bir görünümü olan Egea, kampanya ile birlikte daha da cazip hale geldi.

egea-2-001.webp

İKİNCİ EL PİYASASINA ETKİSİ

Bu büyük indirim, ikinci el otomobil piyasasında da hareketliliğe neden olabilir. Yeni bir Fiat Egea'yı ikinci el fiyatına almak isteyen birçok kişi, ikinci el araç almayı yeniden değerlendirebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.