Filenin Sultanları'na büyük ayıp! Yine aynı rezalet patlak verdi

Filenin Sultanları'na büyük ayıp! Yine aynı rezalet patlak verdi

Katıldıkları her turnuvada tarih yazan Filenin Sultanları, Amerika’ya ekonomi sınıfında uçtu. Olay sosyal medyada infiale neden oldu.

Voleybolda dünya 1 numarası olan Filenin Sultanları yine hak etmedikleri bir muamele ile karşı karşıya kaldılar.

Daha önce ülkemize Avrupa Şampiyonluğu mutluluğu yaşatarak tarihe isimlerini altın harflerle yazdırmayı başaran Filenin Sultanları'nın dönüş yolculuğunda özel uçak ayarlanmaması tepkilere neden olmuştu.

Sultanlar, böylesine büyük bir başarının ardından ekonomi sınıfında yolculuk yaptırılması sosyal medyada infiale neden olmuştu.

Bu gelişmeler sonrasında yetkililer, gelen tepkiler sayesinde olimpiyat elemelerini oynadığı Japonya'dan Filenin Sultanları’nı businnes class ile yurda geri gelmelerini sağlamıştı.

Ancak A Milli Kadın Voleybol Takımımız'ın, Amerika yolculuğunda yine aynı skandal patlak verdi. Milletler Ligi'nin 2. Ayağı için Amerika'ya uçan Filenin Sultanları, yine ekonomi sınıfında uçtu.

gogmvv5w4aai7kn.jpg

Ay-Yıldızlı ekibimizin yıldız oyuncularından Ebrar Karakurt, resmi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımında THY'ye sitem etti. Ebrar Karakurt, “13 saatlik Amerika yolculuğumuza ekonomi bölümünde başlamış bulunmaktayız. Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam, bize gelince ekonomi!” Şeklinde bir açıklama yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.