Flört uygulaması sonu oldu. Yardım istemesin diye dilini kesti

Flört uygulaması sonu oldu. Yardım istemesin diye dilini kesti

29 yaşındaki genç kadının flört uygulamasından tanıştığı kişi sonu oldu.

Mauritius'ta 29 yaşındaki Rus üniversite öğretmeni Zaliya Şamigulova, flört uygulaması Tinder'da tanıştığı Mauritiuslu bilişim mühendisi Puryavirsingh Sundur tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Katilin, yardım isteyemesin diye kadının dilini ve boğazını kestiği bildirildi.

Şamigulova, Doğu Afrika ülkesi Mauritius'a turistik ziyaret amacıyla gitmişti. Burada Sundur ile tanışıp ilişkiye başlayan Şamigulova, çiftin birlikte gezintiye çıktığı bir sırada Sundur’un kıskançlık krizine girmesi nedeniyle bıçakla saldırarak sevgilisini öldürdü.

640xauto-52.webp

Cinayet sonrası cesedi bir mezarlığa gömülen Şamigulova'nın vücudu üzerinde yapılan otopsi, kadının göğsünde çok sayıda bıçak yarası bulunduğunu ve dilinin ile boğazının kesildiğini ortaya çıkardı. Bu tür bir yaralamanın, Şamigulova'nın yardım çağrısı yapmasını engellemek için yapılmış olabileceği düşünülüyor.

640xauto-51.webpŞamigulova’nın cesedinden bazı vücut parçaları ve kıyafetlerinin kaybolduğu belirtilirken, yerel basında bu kayıp parçaların hâlâ arandığı ifade ediliyor. Şüpheli Puryavirsingh Sundur gözaltına alınarak tutuklandı.

Öte yandan, Şamigulova’nın sosyal medyada Mauritius tatiliyle ilgili "Her gün mutlu olduğunu" belirten paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.

640xauto-50.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.